Tehnički kutak > Tehnička pitanja

runner vx zamjena selena???

(1/9) > >>

sven_vx:
znaci ovako...kada upalim motor i nakon 2min rada mi se pocne cut neko lupkanje u variomatu(mene zvuk asocira na rolice ili nes kaj ima veze sa variomatom) i to mi se cuje svaki 2-3 put kada upalim motor...prije se to culo samo kod naglog davanja gasa ,ali sad se pocelo cut na leru...

dali je to do klizaca,rolica,bolcne???
ako neko zna sta bi mogao bit problem neka napise pa da to rijesim jer me zivcira... :icon_thumright:

i imam pitanje u vezi selena,piksi itd koje bi trebalo zamjenit...znaci zamjenio bi sve komplet pa me zanima sta sve treba...
neznam dali je isto ko da spu-u,ali mislim da nije pa neka netko napise sta sve treba...

n0n4m3:
neznam koliko ti je prešao runner .. ali kad si mjenjao pumpu vode ?

meni se isto culo neko lupkanje .. prvo sam u voznji pomislia nogara  .. culo se svako par dana .. pa se pocelo i na leru cut .. mislio variomat .. dok nije jedanput u voznji napravilo BUMM .. i temperatura otisla u crveno  :'(

sven_vx:
220000km ima runner i vodena je zamjenjena prije 2000km...nes u variomatu ili iza njega...a i vuce me fazni lanac sa tim lupkanjem da ne pukne pa u k sve... :icon_scratch:

R@kija:
probal slidere

sven_vx:

--- Citat: rakitje00 - 23 Prosinac, 2009, 17:19:35 ---probal slidere

--- Kraj citata ---
ma sta je najgore rolice,klizaci i sve u variomatu je u dobrom stanju i nema puno km...sve vise i vise me na fazni lanac vuce... :hmh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju