Tehnički kutak > Tehnička pitanja
runner vx zamjena selena???
R@kija:
ja ne kuzim..vas, malo pocne lupat panika osla radilica..hahah
dok ide ide
sven_vx:
--- Citat: rakitje00 - 24 Prosinac, 2009, 16:11:13 ---ja ne kuzim..vas, malo pocne lupat panika osla radilica..hahah
dok ide ide
--- Kraj citata ---
panika???simptomi su isti kao kad radilica ima lufta...ajde mi reci tebi nebi bila panika da moras lupit 1800kn za radilicu...starci mi ne igraju veliku ulogu jer sam odrzavam motor...da starci placaju onda nebi bila panika i samo bi reko nova radilica,klip cilindar itd...popravak od 5000kn,a ovako me malo trta kuzis...
speed:
--- Citat: sven_vx - 24 Prosinac, 2009, 16:27:34 ---panika???simptomi su isti kao kad radilica ima lufta...ajde mi reci tebi nebi bila panika da moras lupit 1800kn za radilicu...starci mi ne igraju veliku ulogu jer sam odrzavam motor...da starci placaju onda nebi bila panika i samo bi reko nova radilica,klip cilindar itd...popravak od 5000kn,a ovako me malo trta kuzis...
--- Kraj citata ---
skinem ti ja svoju radilicu sa vx masine ako je otisla :icon_biggrin:
Mislav46:
necete vjerovat sta je ali vlasnik prije mene je dobrano svusario lupka mi ventilator variomata u poklopac jel je on stavio neku maticu od bakrene cijevi koja ima preveliku distancu :drunken_smilie:
R@kija:
--- Citat: sven_vx - 24 Prosinac, 2009, 16:27:34 ---panika???simptomi su isti kao kad radilica ima lufta...ajde mi reci tebi nebi bila panika da moras lupit 1800kn za radilicu...starci mi ne igraju veliku ulogu jer sam odrzavam motor...da starci placaju onda nebi bila panika i samo bi reko nova radilica,klip cilindar itd...popravak od 5000kn,a ovako me malo trta kuzis...
--- Kraj citata ---
gle i ja svoj sam odrzavam i sve..
al kad tak nes bude..a ima vise mogucnosti..onda krenes od one koja je najjeftinija!
kuis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju