Tehnički kutak > Tuning skutera
runner: vozne karakteristike, dali mogu doc na razinu sr-a
te-te-ac:
REŠENJE:
kupi si SR i prikljuci se APRIL bandi :toothy12:
CoK:
--- Citat: te-te-ac - 23 Prosinac, 2009, 01:48:51 ---REŠENJE:
kupi si SR i prikljuci se APRIL bandi :toothy12:
--- Kraj citata ---
:headbang:
steeef:
iste su malossi vilice za runner 50 125 180 i 200..
ja na svom spu imam vxr vilicu i fino drži,s tim da sam ju dal presložit sad,gušče ulje i spustit ju malo...a iza bitubo..mora dobro da leži..
Chupsy:
to je ono kaj ja pričam već godinama, da bi runner imao vozne osobine sra treba ti 1000€
ja isto kad sam sjeo na runnera reko koji k**ra*, nagnem ga u zavoj on se vraća van kočnice nikakve ubojstvo
ovo kaj veliš da ti je lagan prednji kraj natoči benzin do čepa pa neće bit =)
ali nije lagan prednji kraj, negu su vilice loše i preskaču preko rupa dok kočiš
ja na svom imam glanc nove vilice i dobru gumu, čeljusti od spa, plateni lajtung i grimeca pumpicu prednje kočnice od sr
na zadnjem kraju je nosač mašine od stalkera-nrg, kratki pojačani, malossi rs3 amortizer, plaeteni lajtung i ebc gold pločice
u planu je brembo pumpica kočnice od nexusa 500 za zadnju kočnicu jer mi je ta jedino još original
Iwo SR Tuono:
runner je stvarno katastrofa, ja sam sjeo na purejeta od frendice, neudoban, ne vozi se nikako, položaj je skroz naprijed, nabijen si na volan, baš šta čupsi kaže,boriš se u zavoju s njim...i onda sam se vratio na svoju srku i zavjetovo da neću na đileru sjest više nikad :dontknow: :glasses9:
Ali nakraju sve je stvar navike, sad dođi nekom i reci da mu runner nevalja i da se provoza na srki on će reć da se srka neda vozit... :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju