Tehnički kutak > Tuning skutera

runner: vozne karakteristike, dali mogu doc na razinu sr-a

<< < (2/9) > >>

igor.sb:
da najbolje da da za ovjes 1000 e

onda najbolje nek BACI tog runnera i za 1000e kupi opet sra  :dontknow:

sta god da stavi, nece bit ko sr  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

R@kija:

--- Citat: ForRace3 - 21 Prosinac, 2009, 17:30:39 ---Nije samo tvoj Runner, i moj isto!
Semerinzi u vilicama odu u **rac i onda postanu tupe vilice.....najbolje je onda stavit MALOSSI vilice, ali ajd ti iskesiraj 650€  :laughing7: :laughing7:
Zato je najbolje puknut vilice gore od Runnera 125/180/200 i iza amortizer tipa Malossi Rs24 ili tako nesto
Pozz

--- Kraj citata ---

da malossi je bas za nase ceste vilice...

stavis napred od vxra i iza bitubo il rms mort i bok...

Daci:
e moj ive nikad tog runnera nebuš natjeral da se vozi ko SR

gun_rider:
onda prodaj runnera
te jebene upside down vile su jebeno sranje
druga stvar, krivi se priko rupa i uvija koda je od gume napravljen...svaki sa 1 amortizerom zada, vx i vxr već manje
treća stvar...sidiš skroz retardirano na njemu, na 50 je čak u normali koliko toliko, na ovim jačim je još viši zbog vilica i amortizera...i ne uliva mi sigurnost nikako

možeš stavit vile od vx/vxra, dobit ćeš da će ti motor glisirat, prednji kraj u zraku, zada u podu...staviš distancer, digneš i guzicu i opet dobiješ sranje...visok, klimav...a i te vile su k**ra* jer su premekane skroz...malossi se ne isplati stavljat na to jer nove koštaju više neg tvoj motor...

ako ti ne paše takav kakav je, traži drugi motor jer se ne isplati ništa drkat oko toga

CoK:
runnera sam imao i svatko ko ga je imao ce reci isto...te vilice su za *urac  ::) polozaj mi se cak i sviđa jer je na sredini a ne na kraju. Z velicinu kotaca neznam,ali na sru su 13 cola i puno je bolje nego sa 12 (mozda je do vilica ali svejedno) neznam jel itko probao na to cudo stavljat druge vilice,od nekog drugog motora a da nisu malossi ili slicno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju