Tehnički kutak > Tuning skutera
runner: vozne karakteristike, dali mogu doc na razinu sr-a
Ensiferum:
meni e runner cist ok, edino sto me zivcira e naglo kocenje pri malim brzinama :angry7:
zL!Ko:
kad sa runnera sjednem na sestrinu sr-ku imam osjecaj koda se vozim na polupraznim gumama kako je mekana. Al dok sam vozio samo sr-ku mi e to bilo skroz normalno a kad sjednem poslje na runnera kao da sjednem na kociju kako je tvrd.
Ghoul:
runner je ko da sjednes na gredu (stari)! :toothy11:
novi je vec potpuno druga prica...
ali ga nikad nebi mjenjal za nijedan drugi skut... :headbang:
gun_rider:
--- Citat: Chupsy - 23 Prosinac, 2009, 10:09:14 ---to je ono kaj ja pričam već godinama, da bi runner imao vozne osobine sra treba ti 1000€
ja isto kad sam sjeo na runnera reko koji k**ra*, nagnem ga u zavoj on se vraća van kočnice nikakve ubojstvo
ovo kaj veliš da ti je lagan prednji kraj natoči benzin do čepa pa neće bit =)
ali nije lagan prednji kraj, negu su vilice loše i preskaču preko rupa dok kočiš
ja na svom imam glanc nove vilice i dobru gumu, čeljusti od spa, plateni lajtung i grimeca pumpicu prednje kočnice od sr
na zadnjem kraju je nosač mašine od stalkera-nrg, kratki pojačani, malossi rs3 amortizer, plaeteni lajtung i ebc gold pločice
u planu je brembo pumpica kočnice od nexusa 500 za zadnju kočnicu jer mi je ta jedino još original
--- Kraj citata ---
ima runner serijske grimeca pumpice :)
i kako god okreneš sa tim upisde-down vilama nema ništa...nek su nove, nek se da vozit...al daleko je to od dobrih vilica sa kojima ćeš ti pogodit rupu na 100kmh u zavoju, a motor će ostat savršeno miran...
jedino rješenje malossi vile+neki amortizer zada...al to prelazi vrijednost i polovnog spa a kamoli 50ccm...
CoK:
--- Citat: gun_rider - 23 Prosinac, 2009, 20:29:37 ---ima runner serijske grimeca pumpice :)
i kako god okreneš sa tim upisde-down vilama nema ništa...nek su nove, nek se da vozit...al daleko je to od dobrih vilica sa kojima ćeš ti pogodit rupu na 100kmh u zavoju, a motor će ostat savršeno miran...
jedino rješenje malossi vile+neki amortizer zada...al to prelazi vrijednost i polovnog spa a kamoli 50ccm...
--- Kraj citata ---
a koje su to vilice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju