Tehnički kutak > Tuning skutera

runner: vozne karakteristike, dali mogu doc na razinu sr-a

(1/9) > >>

ive_91:
imal sam prije sr-a koji je bil malo u komi cak sa ovjesom.. i gume i to..

sad imam runnera, tipa topa, gume oke.. sve super sjedi 5. al ja tog runnera jednostavno nemrem vozit ko sr-a, imam filing da bum se ubil..
1. prednji kraj totalno tup.. nema osjecaja nimalo
2. lagan prednji kraj, fkt mi se cini full lagan.
3. jel ikako mogu jebeno to sredit, jer masinu cu si sredit da bude oke sad ponovo ide ko sprih runner al jel moguce nekako sredit to.. mislio sam stavit gore 13"  felge mozda to kaj pomogne.. al onda bude jos vislji..
prednje vilice, kaj s tim.. jel mogu ic gore neke normalne vilice tipa sr, aerox.. nezz kakve su od runnera vx/r sp180

jbt. ja se divim ovima dodje mi da prodam i kupim sr-a ponovo

shegy:
sory na offu
ja imam problem da kad se vozim sam proklizuje mi prednji kraj a kad vozim kolegu iza nista! mogu ga šiljiti kak god! neznam koji mu k i to mi se pocelo desavati sad pred zimu... jedva cekam da zatopli i da vidim sta mu je!
vjerujem da je prednja guma...

gokiSP:
vxr vilice i iza neki aftermarket amortizer..s tim ces znatno poboljsat ovjes

ive_91:

--- Citat: gokiSP - 20 Prosinac, 2009, 22:18:43 ---vxr vilice i iza neki aftermarket amortizer..s tim ces znatno poboljsat ovjes

--- Kraj citata ---

thankyu
jbt. nije sad tak crno da nemos vozit al naspram sr-a ovo je... nhf. koda vozim drvena kola.

ForRace3:
Nije samo tvoj Runner, i moj isto!
Semerinzi u vilicama odu u **rac i onda postanu tupe vilice.....najbolje je onda stavit MALOSSI vilice, ali ajd ti iskesiraj 650€  :laughing7: :laughing7:
Zato je najbolje puknut vilice gore od Runnera 125/180/200 i iza amortizer tipa Malossi Rs24 ili tako nesto
Pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju