Općenito > Generalno o skuterima

TGB 101R - prvih 1000km

<< < (10/14) > >>

roby44:
meni je to cudno, lik je MISLIO  ???
nakon toliko vremena on bi trebao bit spreman da proda skutere odma. kad sam ja s njim pricao rekao je da je vec lud od svega toga kako mu ne isporucuju, a ljudi zovu stalno.
a drugi put mi je rekao da mu nisu poslali papire od motora iz umaga  ::) pa sam to shvatio kao da motora ima ali ih ne moze prodavat, svejedno , nisam nista pitao jer mi ga je vec bilo dosta i odustao sam od toga.
iz fore ga pitam jel prodaje on jos neke skutere osim TGB (a znam da je ovlasten za apriliju) i kaze lik ne,ne, nista osim TGB
 :angry7:   ne kuzim jel me pravi ludim ili sta...

trebalo bi se raspitat za dijelove, sve mi se to cini jako lose.

Baptista:
Loše, loše...koliko sam shvatio njegov je dućan bio u sklopu ing karta, nakon čega su se razišli pa je i ugovor s RBA postao nevažećim...a on to nije znao....sad on, kao samostalan dućan mora nanovo sklapat ugovor s RBA....ali veli da su skuteri došli što sam ja provjerio u Generu.

Da...za djelove ne znam kak će to ići...ako ću ovako čekat neki dio poludit ću i razbit mu izlog dućana...  :angry9:

roby44:
nadam se da nisu ko ing-kart jer s njima imam losa iskustva. u vecini slucajeva ces naletit na loseg servisera, to je uvijek tako jer su u vecini.  :sad3:
da ti je bar distributer u Zg i da se sve to dovozi nekim sigurnijim putem. ovo s brodom moze trajat vjecno. ako oni nemaju dio onda ga narucuju, a vidis i sam koliko to traje. a pitat bi isto bilo nesigurno kad lik sere na veliko.
ne znam ti savjetovat, ali mislim da i baotian vec ima bolju opskrbu djelovima  ::)

ushirlo:
azo dakle...........
kako je moj TGB laser netom navršio 1k kilometri.......... da se i ja malo osvrnem.............

dizajn........
- minimalistički.............
ponuda prostora i dodatna oprema.........
- skuter se izvrsno snalazi sa svim visinama vozača..........
- bez većih problema ugošćuje prtljagu u vidu druge osobe...........
- ispod sica stane đet kaciga sa vizirom...........
- ravna podnica ko stvorena za pak Q pakova.........
- od dodatne opreme tu je izvrsan držač za vrećice koji će biti od velike pomoći prilikom povratka s pijace.........
- ne zaboravimo i metalni držač straga koji se uz par laštika pretvara u krov od fiće.............
vozne osobine.............
- veliki kotači pridonose udobnosti...... a i komotnije se osjeća čovik nagnut u zavoju............
- zahvaljujući uskoj silueti i zavidoj okretnosti bez problema se imitira janica kostelić u prometnoj gužvi........
- solidno upija neravnine............
motor i perfomanse...........
- TGB-ov motor po receptu franka morinija........ uz pomoć mikune karburatora (mislim 13-ica).........
- nakon skidanja blokade postiže sljedeće perfomanse:
              --- ravnina.... do 50 dolazi brzo........ potom (ovisno o duljini ravnine) kazaljka se zaustavlja na dlaku iznad 80...........
             ----nizbrdica.........konačna brzina nepoznata..... naime vrlo brzo kazaljka pređe znamenku 80 i kreće u nepoznato..........
             ----uzbrdica....... zavisno ima li zaleta ili nema uzbrdicu od cca 40° prelazi sa 60 odnosno 50 km/h....................
             (sva mjerenja izvedena su sa test vozačem od 90ipar kila........ sat na motoru vjerojatno laže, ko i na drugim)
- potrošnja...... nešto manje od 4 litre.....cca3.8................bez štednje.....
uočeni nedostatci:
- u početku je par puta ispala lulica od svjećice prilikom intezivnijeg prolaženja preko grba...... (uz malo petljanja po lulici stvar je rješena)....
- ipak je to skuter pa je sranje............

ukupan dojam: zabavna dvokolica....... živahnog motorčića........... i cjenovno dopadljiva...........
da ponovo nemam para uzeo bi istog........... a da imam kupija bi er5 ......z750.......z1000.............ratnu krstaricu............

enigma:
eto nešto pošteno i od našeg ushirla :icon_tongue: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju