Općenito > Generalno o skuterima

TGB 101R - prvih 1000km

<< < (11/14) > >>

filiplatinovicz:
je... tko bi rekao?  :toothy9:

Bananko:

--- Citat: ushirlo - 22 Kolovoz, 2006, 10:40:04 ---azo dakle...........
kako je moj TGB laser netom navršio 1k kilometri.......... da se i ja malo osvrnem.............

dizajn........
- minimalistički.............
ponuda prostora i dodatna oprema.........
- skuter se izvrsno snalazi sa svim visinama vozača..........
- bez većih problema ugošćuje prtljagu u vidu druge osobe...........
- ispod sica stane đet kaciga sa vizirom...........
- ravna podnica ko stvorena za pak Q pakova.........
- od dodatne opreme tu je izvrsan držač za vrećice koji će biti od velike pomoći prilikom povratka s pijace.........
- ne zaboravimo i metalni držač straga koji se uz par laštika pretvara u krov od fiće.............
vozne osobine.............
- veliki kotači pridonose udobnosti...... a i komotnije se osjeća čovik nagnut u zavoju............
- zahvaljujući uskoj silueti i zavidoj okretnosti bez problema se imitira janica kostelić u prometnoj gužvi........
- solidno upija neravnine............
motor i perfomanse...........
- TGB-ov motor po receptu franka morinija........ uz pomoć mikune karburatora (mislim 13-ica).........
- nakon skidanja blokade postiže sljedeće perfomanse:
              --- ravnina.... do 50 dolazi brzo........ potom (ovisno o duljini ravnine) kazaljka se zaustavlja na dlaku iznad 80...........
             ----nizbrdica.........konačna brzina nepoznata..... naime vrlo brzo kazaljka pređe znamenku 80 i kreće u nepoznato..........
             ----uzbrdica....... zavisno ima li zaleta ili nema uzbrdicu od cca 40° prelazi sa 60 odnosno 50 km/h....................
             (sva mjerenja izvedena su sa test vozačem od 90ipar kila........ sat na motoru vjerojatno laže, ko i na drugim)
- potrošnja...... nešto manje od 4 litre.....cca3.8................bez štednje.....
uočeni nedostatci:
- u početku je par puta ispala lulica od svjećice prilikom intezivnijeg prolaženja preko grba...... (uz malo petljanja po lulici stvar je rješena)....
- ipak je to skuter pa je sranje............

ukupan dojam: zabavna dvokolica....... živahnog motorčića........... i cjenovno dopadljiva...........
da ponovo nemam para uzeo bi istog........... a da imam kupija bi er5 ......z750.......z1000.............ratnu krstaricu............

--- Kraj citata ---

Ja bi te lijepo molio da nam napišeš sadašnje stanje lasera jer je prošlo godinu dana od tvog posta, a ja bi htio kupiti taj skuter! Da li je bilo nekih većih problema, koliko sad ima kilometara, neki kvarovi, anything ? tnx 

eladio:
ushirla vise i nema na ovome forumu, inace i mene bas interesira..

govnogad:

--- Citat: eladio - 01 Srpanj, 2007, 14:50:57 ---ushirla vise i nema na ovome forumu, inace i mene bas interesira..

--- Kraj citata ---
baš ti znaš jel me ima............

što se tiče skutera.........
stao je bez moje volje samo dvaput ........
jednom je osta bez benzina........
a drugi put se zabio u alfu 159.............. (alfi otiša stražnji branik u paramparčad, a tgb-u puka komadić plastike i malo se iskrivila ručka kočnice što sam izravna i vozi).....
troši još uvik isto, nikakvih problema sa ničim, čak su još sve žaruljice žive..............
preša san cca 5000km..........
vozija san ga cilu zimu, po kiši i po snigu.............

a ti eladijo bi sa moga javit u svezi pive..............

eladio:
mogao bi , ako si blizu ZGa  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju