Općenito > Generalno o skuterima

TGB 101R - prvih 1000km

<< < (9/14) > >>

enigma:

--- Citat: r.e.! - 19 Kolovoz, 2006, 09:27:54 ---Stvarno, danas svakom jebivjetru može past napamet da prodaje motore. :dontknow:
Nije za vjerovati.
Što ne digneš nenamjenski kredit?

--- Kraj citata ---

vjerojatno jer su kamate 10-12%...lopovi :nono:

Doomsday:
Nisu... RBA kunski nenamjenski kredit za sve, bio njihov komitent ili ne, 9,25% kamata... Naglasak na kunski... nije vezan za nikakvu valutu... Što te izađe kao neki drugi krediti sa deklariranom manjom kamatom ali vezani za euro ili švicarce... sjebu te na tečaj... isplate po jednom, rate po drugom... i stalno korigiraju tečaj... jedino pravo merilo bi ti tribala bit rata, za isti iznos na ruke i na isti period, pa ti usporedi i vidi...

enigma:
opet smo na oko 10%.

u svakom slučaju mislim da su najbolji uvjeti u RBA (nenamjenski kredit)...a ukoliko prodavač ima ugovor s nekom bankom to ide sve puno brže s manjom kamatom...

r.e.!:
Ja samo znam da ne bih čekao dok tip ne "regulira" svoj odnos sa bankom. Digao bih nenamjenski i otišao u drugi dućan.
Kod kredita nije bitna kamatna stopa, već efektivni kamatnjak.
Zbroje se rate i ostali troškovi, i onda vidiš kolika ti je razlika od sume na koju si podigao kredit. Što manja razlika to je efektivni kamatnjak manji i kredit povoljniji.
Jer, što se kamatne stope tiče, ima više vrsta obračuna.
Obično, banke koje reklamiraju manje kamatne stope imaju skuplje kredite, upravo zbog načina obračuna kamata i veličine troškova obrade kredita. Dosta se ljudi iznenadi kada moraju još dodatno plaćati troškove, mada ih danas banke odmah uračunavaju u visinu kredita, pa tako on bude i veće nego iznos koji se podiže.
RBA je zaista najpovoljnija banka. I nenamjenski krediti kod njih su dosta povoljni.

Baptista:
ma sve pet, hvala što se brinete....ali problem što ja ne mogu dignut nenamjenski kredit jer nisam zaposlen (student sam), a ni mama mi ga neće dignuti. Stoga ću dignuti "namjenski za kupnju motornih vozila" koji je na mene, dok mi je stara sudužnik. Znam da je jednostavnije dobit 10000 kn, otići u dućan i kupiti, ali ne može....

Papire sam ostavio frajeru u dućanu ali on ne može ništa s njima jer ja i stara moramo kod javnog bilježnika oboje stavit potpis, tako da su bilo kakve malverzacije s papirima nemoguće.

I eto, frajer je rekao da bi u ponedjeljak trebao bit gotov ugovor između njih i banke...pa se sve nadam sjest na njega u utorak...ako bog da...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju