Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma meni su na serijali sa spuhom jacim proprdili za 6000 km ntn
znas kako je, malo se i popije i tema ode u qrac. al uzmi bar 19 karb za replicu, 17,5 je premalo, mada za base je dosta ak ces uzet ipak trophy, nisam citao bas svaki dio, jel mislis mjenjat spuh il ce ostat zx?
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
trofi zx i 19 je jos najisplatljivija opcija.mhr replica i yasuni je isto dobra opcija, provjereno nekoliko puta, samo 3alfa3 je uz dobro postelan karb preso s replicom 30.000km na 19 i yasuni r.
Nisam baš pratio dal je AC ili LC, ali za Trophyja ti netreba 19 ako je LC u pitanju. 17,5 uvrh glave. Da se i 17.5 pol naštelat da ide. Nije sve u veličini
ac je zracno hlađenjelc vodeno hlađenje
Može svaki prozujat, taman bio on i zlatni. Puno je tu faktora koji utječu na ležaj i njegovu (ne)trajnost! Sve ovisu kako se stavljaju, na čemu se voze, kakvo ulje, gorivo, voda u gorivu, zagrijavanje... Najbolje kad mi netko kaže da su najbolji SKF iz Malossi pakiranja dok oni SKF iz RMS pakiranja nevaljaju a ležajevi identični
......ej care kad bi mi reko sta je AC a sta LC...nisam jos toliko napredovo pa tak da znam o cem pricas...jbga ...P :nevin:upo sorkac sto sam opet malo s teme skrenio vald' nes zamjerit.... ....da da Trophy 17.5,ali replika 19....
Može 17.5 u kombinaciji i sa replicom ako je neki slabiji spuh u igri...
Panterin skuter je nov tako da se netrebaju ležaji mjenjat. Slična stvar (5000km) je bila s mojim pa se ekipa složila da se ne mjenjaju ako je skuter novi, a setup nije neki bjesni.
nije obavezno ali je preporucljivo
Pa dovoljan mu je 17.5 za ono kaj on treba
ja sam vozio setup polini sport i yasuni r sa 17.5 karbom i 20.5.. dosta je velika razlika u ubrzanju... doduše nisam bio baš super poštelao prijenos, ali sama snaga motora je dosta veća i uočljiva..
moj ne troši puno, ovisno o stilu vožnje oko 5 litara..
znam, al ja na razliku potrošnje od pola litre ne gledam...mjesečno radim oko 600 km, to je 30 litara, da troši 4.5 litre bilo bi 27 litara i to je razlika od 24 kn mjesečno :-)