Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Pomoc oko tuniranja Kymco agility 50

<< < (2/4) > >>

agility-boy:
Pozdrav dečki, kupio sam rolice 4,7 grama i gljivu ali diznu ne mogu naći. Nakon što sam zamijenio rolice i ugradio gljivu, stavio sam gore karb s većom diznom (80-85) jer s tog karba mi paše ta veća dizna samo po navoju a prekratka je..ugl, stavio sam karb ali motor ne ide nikud, ubrzava ko lud ali ne lovi krajnju ni malo, ide 50 kmh najviše! banana!! ne znam u čemu je problem??? kao da zadnji feder u variomatu ne diže dovoljno remen, ili je samo stvar u rolicama..ne kužim, jer kažu ljudi da bi trebalo raditi..eh sad....

abuser:
Agility je 4T? I ima oko 3,5 ks?
Sumnjam da ćeš na njemu moći dobiti veću brzinu u brijeg - preslaba mašina.

Ispravite me ako griješim.

tonch08:

--- Citat: abuser - 12 Srpanj, 2010, 14:36:06 ---Agility je 4T? I ima oko 3,5 ks?
Sumnjam da ćeš na njemu moći dobiti veću brzinu u brijeg - preslaba mašina.

Ispravite me ako griješim.

--- Kraj citata ---

nije to uvjek tako, staviš mu neku diznu ko sto i 2T imaju, da dobije vise goriva i ici ce ko mutav, jest da ce trosti vise, al ces ici 75-80 ko iz p**ke... :icon_biggrin: al opet to ti sve ovisi o hlađenju, ako nemas vodeno - nepreporucam... :nono:

al nebi bilo ni lose da istokaris karb na veci promjer, i da stavis vecu i protocniju granu i neki protocan lonac... eo imas leovince za 900 kn... likovi ga stavljaju i na baotiane....

zmijavci:

--- Citat: tonch08 - 17 Srpanj, 2010, 11:18:04 ---nije to uvjek tako, staviš mu neku diznu ko sto i 2T imaju, da dobije vise goriva i ici ce ko mutav, jest da ce trosti vise, al ces ici 75-80 ko iz p**ke... :icon_biggrin: al opet to ti sve ovisi o hlađenju, ako nemas vodeno - nepreporucam... :nono:

al nebi bilo ni lose da istokaris karb na veci promjer, i da stavis vecu i protocniju granu i neki protocan lonac... eo imas leovince za 900 kn... likovi ga stavljaju i na baotiane....

--- Kraj citata ---

ma too biseru ::) ::) :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

pralas:

--- Citat: tonch08 - 17 Srpanj, 2010, 11:18:04 ---nije to uvjek tako, staviš mu neku diznu ko sto i 2T imaju, da dobije vise goriva i ici ce ko mutav, jest da ce trosti vise, al ces ici 75-80 ko iz p**ke... :icon_biggrin: al opet to ti sve ovisi o hlađenju, ako nemas vodeno - nepreporucam... :nono:

--- Kraj citata ---
:uff: :uff: :uff:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju