Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Pomoc oko tuniranja Kymco agility 50

<< < (4/4)

TonyMHR:
E ovako kralju ja imam kymco agility vec skoro 3 godine  prvo sam stavio malossi multivar s njim sad dobio dosta na startu i krajnjoj onda sam izrezo cdi i dobio tu 10 kmh,nakon toga federe kvacial zelene malossi stavio......sto se tice gljive i dizne dizna ti je 82 serijska ja stavio 86 nista nisam dobio bolje ti je ostavi airbox a najbolja opcija tuniranja kymca agilitya za male pare ti je da promjenes valjke (serijski 6,5 gr) stavis 6 gr i kupis  odblokirani cdi  i ici ce ti nekih 70-75 kmh a uzbrdo ce ti bolje vuci :D
Priajtelj mi je samo stavio taj odlokirani cdi i nabije 75 kmh :D

Agil:

--- Citat: kruno0204991 - 25 Srpanj, 2010, 13:28:31 ---moze jedno pitanje dali kimco agylity 50 ima blokadu na auspuhu dakle skroz na pocetku tj  namjestu gdje se spaja sa cilindrom i gdje su ostale blokade hvala na pomoci

--- Kraj citata ---

nema blokadu na auspuhu, samo CDI, i osovina variomata....50 ccm je največa blokada, preporuka da staviš kit 80, svaki veći kit ( onaj s glavom, povečava mogućnost faila ) .

duka:

--- Citat: Agil - 01 Srpanj, 2011, 14:59:02 ---nema blokadu na auspuhu, samo CDI, i osovina variomata....50 ccm je največa blokada, preporuka da staviš kit 80, svaki veći kit ( onaj s glavom, povečava mogućnost faila ) .

--- Kraj citata ---

a zast povecava mogucnost faila?

GY6PRO2TYPE:
rolnice 4.7 gr su prelagane za agilitya stavi bar 5.5 gr ili 6.0gr i dobit ces na ubrzanju a i krajnja ce se popravit - iz iskustva
i skini blokadu s cdi-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju