Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Pomoc oko tuniranja Kymco agility 50
tonch08:
manea te vi pojma o tuniranju... navikli samo na marku za koju ima tunerskih djelova...
a jos manje imate pojma o rucnom radu na mehanici 4T...
de bolje deletajte ovu temu... ovaj forum je sranje, samo balavci kojima tata slaze motore
zmijavci:
--- Citat: tonch08 - 24 Srpanj, 2010, 11:37:59 ---manea te vi pojma o tuniranju... navikli samo na marku za koju ima tunerskih djelova...
de bolje deletajte ovu temu... ovaj forum je sranje, samo balavci kojima tata slaze motore
--- Kraj citata ---
pa pogledaj sta si to gore napisa jbt...i jos ga ides savjetovat.... :bicedobro: :bicedobro: :bicedobro:
luna500rr:
--- Citat: tonch08 - 24 Srpanj, 2010, 11:37:59 ---manea te vi pojma o tuniranju... navikli samo na marku za koju ima tunerskih djelova...
--- Kraj citata ---
Moj pajdo neznas ti ni obrisat guzicu ako valjas ovakve gluposti, ako nikad nisi nista radio i nediraj bolje ti je :hello:
Dizna je mali suplji sarafic, na batini je navoj M4 i serijska ima provrt 0,74mm i oznake 110 a po dellorto oznakama bi bila 74, kada se stavi KN ili neki drugi protocniji filter stavlja se i dizna s vecim provrtom da se dobije dobra smjesa, da se negusi niti trokira, idealna je 0,88-0,90mm (dakle 88-90 po dellorto oznakama), no ima problem koji je u velicini tog navoja M4, jer vecina karburatora za glavne dizne koristi M6 navoj pa je malo zeznuto nabaviti M4 diznu u ducanu, stoga se stavljaju M5 dizne a na karburatoru, onom mjedenom djelu, provrti se M5 navoj, ili kako ja radim probusim diznu 0,9mm borerom...
Nemozes govoriti da neznamo, ovdje ima +4000 ljudi od kojih velika vecina tunira skutere bili oni 2t ili 4t, ja sam sigurno 5-6 malih i velikih baotiana silverstona opremio sportskim filterima, diznama, rolicama, svaki ide ispod 10s do 50 i nijedan netrosi preko 2,5l, stelao sam ventile, rezao i vario auspuhe, ispravljao nepravilnosti u karbu, dizao erg, blokade struje...
To s diznom ajde ajde al to sa tokarenjem karba :notworthy: :notworthy: :notworthy: :omfg: :omfg: :omfg:
kruno0204991:
moze jedno pitanje dali kimco agylity 50 ima blokadu na auspuhu dakle skroz na pocetku tj namjestu gdje se spaja sa cilindrom i gdje su ostale blokade hvala na pomoci
TonyMHR:
eo ja imam kymco agility i kupio sam za njega malossi multivar rolnice su mi sad 6 gr dobro mi vuce uz brdo odblokirao sam cdi stavio malo vecu diznu s tim nisam nista dobio i gljivu treba mi jos veca dizna jer nisam puno vecu stavio cini mi se 86 da je i federe kvacila zelene malossi
motor ide dobro nabije 80 kmh a ako nema puno vjetra u prsa moze ici i vise :D sad planiram kit 80 ccm ja ga u bih mogu nabaviti za 320 kn s tim dobijes dosta snage odlicno onda vuce uz brdo pa onda mozda upane neki leo vince spuh :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju