Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Pomoc oko tuniranja Kymco agility 50
agility-boy:
Pozdrav! Ovako, vozim kymco agility 50 kubika i kao što ste možda skužili na tom motoriću u brijeg ostariš, odnosno on izgubi snagu i onda polako putuješ uz uzbrdicu. Prije sam vozio Mz-a 250 ccm i s ekipom malo čeprkao po mašini tako o skuterima i ne znam mnogo. Razmišljam o tome da za početak stavim veću diznu na karburatoru i K&N gljivu umjesto zračnog filtera i za novu sezonu malo oživim svoj stroj. E sada, muči me to koju diznu da stavim jer ne znam ni koja je serijska na njemu a i koliko bi me ova preinaka koštala ako ću to radit sam?? Ako mi netko može dati kakav koristan savjet bio bih mnogo zahvalan. Unaprijed hvala!
wonderkid:
dizna 88/90 uz gljivu a za navoj neznam koji je,sam to napravis za 10 min,gljivu nabijes na karb umjesto airbox dok za diznu moras izvadit karb i u onoj dolje casici ti je dizna i neka ti samo netko rece koji navoj je unutra i kupi broj koji sam ti rekao
luna500rr:
Trenutna dizna ti je negdje 65-70, za kymco i gljivu se stavlja dizna 85-88, rolice 4,5g...
Dizna ti je 16kn, dobijes bolji odaziv na gas, nesto snage u brjeg i ovisno o prjenosu nesto krajnje...
Rolicama ces dobiti linearnije ubrzanje imas ih kupiti od 50 do 70kn, u kymcu su dimenzije 16x13, a serijska gramaza negdje 6,5-7g...
Vazno je napomenuti da ti je karburator kopija kehina, dakle 4mm ti je navoj glavne dizne, a takve se tesko nadju kod nas, pa ti je najlakse kupiti m5 diznu i urezati navoj m5 u karb :icon_thumright:
Razlika napram serijali je ocita, u brjeg najvise i poslje 30 po pravcu :headbang:
Infernus:
član agil je tunirao agilityja...
pitaj njega on ima na njemu dosta tuning dijelova i dosta ih je isprobao :icon_thumright:
MaXoVaC:
--- Citat: luna500rr - 04 Prosinac, 2009, 17:10:16 ---Trenutna dizna ti je negdje 65-70, za kymco i gljivu se stavlja dizna 85-88, rolice 4,5g...
Dizna ti je 16kn, dobijes bolji odaziv na gas, nesto snage u brjeg i ovisno o prjenosu nesto krajnje...
Rolicama ces dobiti linearnije ubrzanje imas ih kupiti od 50 do 70kn, u kymcu su dimenzije 16x13, a serijska gramaza negdje 6,5-7g...
Vazno je napomenuti da ti je karburator kopija kehina, dakle 4mm ti je navoj glavne dizne, a takve se tesko nadju kod nas, pa ti je najlakse kupiti m5 diznu i urezati navoj m5 u karb :icon_thumright:
Razlika napram serijali je ocita, u brjeg najvise i poslje 30 po pravcu :headbang:
--- Kraj citata ---
sve je covjek rekao.....samo ja nisam bas nesto dobio uz brijeg...mozda malo onaj trzaj na pustanje gasa...i ponovno dodavanje.....a rolice....ce odlicno doci..... :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju