Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 23 Gostiju pregledava ovu temu.
ja rađe metem, troši se manje struje a i dobro je za mišiće
I kolika je razlika izmedju spejsovanog i prije toga?
TO jr cokova poslovica. zato i je ovako nabildan i debel...
a vazelin?prvo me trebas oprati na svojoj srki
što seriske opruge kvačila?kakve su sad gore?ja sam se isto dvoumio između polini remena i dayco koji je za 2mm uži.a opet polini je najduži koji ima u ponudi(837)a malo me strah samo radi pucanja tog kevlara?tako da sam na kraju uzo dayco(835).ali sad kako su došli topli dani kevlar bi lego samo tako.inače sr-ka je bona
izbaci ovaj pokrov spuha i sam zavari 3 nosaca za gril ,kao sto igor i ja imamo! tak izgleda najcisce!
felne i ove sive plastike preko akumulatora u naranđasto....i kak bonbonček buu...
EDIT:da je mikuni gore imam ler dizne
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
bokte pa lepše su smeđe felge sa žutim trakicama,nek ovak sive...
narucio sam preko webshopa, na putu je dizna (38), u pon je ocekujem iako je M4, dao sam napraviti adapter sa M5 na M4
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
A zasto tako sa adapterima?Meni je Igor iskopao neki link,i ja sam narucio vec M5,evo vidi: http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621644386880&target=productdetail&category1=A&category2=CATMislis da je 40 pre velika? Zasto si se odlucio za 38?
Evo da ne kazem da sam debeli kreten i da te ne volim,ja cu ti osobno javiti kakva su saznanja u vezi dizne broj 40.I jos nesto. Zasto serijske suste na kvacilo? Nije valjda da toliko snage imas?