nemoguce da sa duzom getribom ide samo 145 jer je moj vxr kojeg je isto sven slagao a zna sven o kojem je vxr-u rijec jer sam ga kupio od hinjavca i niko nezna valjda osim svena sta je radjeno po tom motoru osim sta je imao komplet prijenos slozen i serdarevica a po pricama je imao serijsku getribu ja naravno to nisam iso provjeravat iso je 145gps ja ga natjero preko nekoliko puta na autoputu...on je imao samnom od 0 do pravih 100 oko 8-8.5s isto isprobano sa par auti koji imaju tvornicki takvo ubrzanje
Ja svog nisam mjerio po gps-u jer ga nisam imao na raspolaganju. Ako hoces donekle saznati nađi runnera koji ima stare satove i koji ide za cca debljinu kazaljke preko 160kmh na satu i izmjeri koliko je to po GPS-u. Sve ove usporedbe sa R1 su glupe jer to nije orjentir. Onda nabavi polini primar pa probaj jos s njim hihihi
Nemam ti drugo sto za reci..Ja sam tada imao 63-5kg i mali vizir.
S tim da je taj moj motor bio napravljen tako da je najbolje isao od svojih 50-140 po satu.
Sto se tice motora od Hinjavca tj tvoj...to je jedini vxr kojeg sam slagao osim svog da sam bio zadovoljan kako je slozen ( Doduse malo tko je dosao sa takvim zeljama da to zeli ali ) stvarno je motor sa njegovih 100+kg isao vrlo vrlo dobro.