gledaj sta je pravi vxr i nema tog 2T za kojeg ja znam da ga ima u startu.....ima 7s do 100 i od kad je stavljena duza getriba ide 160 gps i da se radi malo na olaksavanju jos da se recimo slaze za neki drag ili trke bio bi pravi stroj
E ovo su bili dani mamu ti j****!! Ovaj motor je bilo tako gust vozit..s tim da je na filmicu ( kao sto se i cuje dulja getriba ) . Nazalost sa tim setupom ga nisam imao prilike voziti sa kratkom getribom jer bi bio jos zivlji
Motor je isao preko 160 po starim satovima a mjereno sa R1 isao je 148 po satu. Neka i R1 laze reciom nek se oduzme 5km/h ispsada 143km/h sto je cisto ok. Kao sto je bilo rečeno probao sam iz nule sa GTI-em i bio brzi do 100. GTI manualac ima 7.2 do stotke. Dakle..moja procjena 7.0 sekundi.
S tim da vxr300 sa ovim mojim setupom ide duplo bolje i jos k tome sad je dostupna malossi glava sto nije bilo kada sam ja slagao ovaj motor.
Neznam kako motor ide sada. Ja sam ga prodao sa 30 500km na satu a neposredno prije toga je napravljena generalka i nove karike i sve tako da bi trebao jos uvijek ici ok ukoliko nije puno prosao. Jedino moj setup nije bio slozen za serdarevica nego serijala spuh
VXR ima svoje guste ali mu je mana sto moram ulozit 1000e na F36 da bi bio vozljiv kao SP serijski samo sto mu je jos uvijek problem prevelika tezina. A kod SP-a me jebe sto nema 2 amortizera :S