Općenito > Generalno o skuterima
izglodo se saraf za disk?!
Aerox007:
Uzmi busilicu i svrdlo promjera sarafa izbusi rupu i urezi novi navoj...
duje87:
--- Citat: Aerox007 - 03 Prosinac, 2009, 19:20:51 ---Uzmi busilicu i svrdlo promjera sarafa izbusi rupu i urezi novi navoj...
--- Kraj citata ---
a najbolje da usput kupi i novu felgu :laughing6: :laughing6:
jebate sta sve nes cut ovde..s brusilicon ih skinen svih 5 za 3 minute..a to sta si ti reka je pun k**ra* posla..i nezann st filozofirat od neceg krajnje banalnog..na pocetku kad je reka da ne moze s torkson znaci ili nema dobar torks ili nema dovoljno znanja za to izvadit,jer s vecin torkson ide milijun posto,a posto mu je lakse bilo objasnit kako rijesit s brusilicon i JEFTINIJJE JE KUPIT BRUSILICU,nego dobar torks :laughing6:,onda sna mu napisa kako rijesit s brusilicon i koliko vidin,vec je novi disk na motoru,tako da je izvadia..
sven_vx:
izvadio sam sa torxom...islo je bez beda... :icon_thumright:
Jandro:
joj sven sven, opet problemi :toothy12:
i ja svog jednog zglodo (blesavo su glave napravili, debeli navoj, mala glava i normalno da se okrene dok se zapece) i dok sam nabio torx u njega sa cekicem od kilu, poslije se torax ni nije dao izvadit ;D
inace preporuka, dok idete otpustat neke takve sarafe prije svega uzmite cekic i lupite ih odozgora malo jace i moraju ic dolje bez da se bune
imo sam ja svakakvih skidanja na svom, nekima to ispadne samo, a meni ni islo ni s dva pajsera, macolom, ogromnim radapcigerom, litrom wd-a i sl
gokiSP:
ni slucajno lupat po tim imbus glavama na diskovima jer su uzasno mekane i lupi jednom i smanji si utor za inbus za 2 broja :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju