Općenito > Generalno o skuterima

izglodo se saraf za disk?!

<< < (5/8) > >>

duje87:

--- Citat: Peksy - 01 Prosinac, 2009, 17:48:33 ---mozda malo glupo.....ali ja sam uzeo sarafciger koji mi ne treba aparat za varenje malo zavarija i odma odvida.drukcije nikako nisan moga :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

moze i tako,al je puno kompliciranije i dugotrajnije od ovog s brusilicon..

crogenie:
Moraš moč s većim torxom... Ja sam ga dobro nabio s čekičem i onda gedorom odvidao.. Išlo bez beda. (prije toga mi isto bio izglodo se.) Nađi kvalitetniji torx i nabij ga i MORA ič..

dhorvat:

--- Citat: crogenie - 01 Prosinac, 2009, 18:28:54 ---Moraš moč s većim torxom... Ja sam ga dobro nabio s čekičem i onda gedorom odvidao.. Išlo bez beda. (prije toga mi isto bio izglodo se.) Nađi kvalitetniji torx i nabij ga i MORA ič..

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

I ja sam mislio da se neda nabit dok mi to netko nije pokazao i skužio da su torxevi puno jači od šerafa  :drunken_smilie:

grbi128:
ja sam taj saraf odavio tako sto sam izbrusio ovako kao na slici,i malim kljucem odavio...

-nabrzinu sam ovo nacrtao pa jbg...uglavnom ovo crveno odstranit malo da imas ravno sa obe strane i tu kljuc sjedne.

:dontknow:

R@kija:
nemoguce da nemozes torexom...nabij ga nutra kolko mos..sa cekicom 5 kila jbt nebu se okrenul da je neznam kaj...skoro sve ide torexom...

uzmi sjekac i po rubu sarafa udri i popustil bude..samo ona odi kupi novi saraf il mazni nekom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju