Općenito > Generalno o skuterima

izglodo se saraf za disk?!

<< < (7/8) > >>

sven_vx:

--- Citat: Jandro - 03 Prosinac, 2009, 22:43:02 ---joj sven sven, opet problemi  :toothy12:

i ja svog jednog zglodo (blesavo su glave napravili, debeli navoj, mala glava i normalno da se okrene dok se zapece) i dok sam nabio torx u njega sa cekicem od kilu, poslije se torax ni nije dao izvadit  ;D
inace preporuka, dok idete otpustat neke takve sarafe prije svega uzmite cekic i lupite ih odozgora malo jace i moraju ic dolje bez da se bune

imo sam ja svakakvih skidanja na svom, nekima to ispadne samo, a meni ni islo ni s dva pajsera, macolom, ogromnim radapcigerom, litrom wd-a i sl

--- Kraj citata ---
mislis da je kod mene drugacija situacija?  :icon_biggrin:

Jandro:

--- Citat: gokiSP - 03 Prosinac, 2009, 22:45:11 ---ni slucajno lupat po tim imbus glavama na diskovima jer su uzasno mekane i lupi jednom i smanji si utor za inbus za 2 broja  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

e bas to i treba napravit
i onda sam nabijes imbus unutra uz pomoc cekic i ide van sam

gokiSP:

--- Citat: Jandro - 04 Prosinac, 2009, 10:14:34 ---e bas to i treba napravit
i onda sam nabijes imbus unutra uz pomoc cekic i ide van sam

--- Kraj citata ---

opet ce se izglodat jer imas samo tanki sloj tog stisnutog..ja sam svojih svih 5 morao brusit ali neko cija je felga bila prije je naprdio diht mase po sarafima i onda stisnuo pa je to stisnulo jebeno  :toothy12:

Jandro:

--- Citat: gokiSP - 04 Prosinac, 2009, 10:53:09 ---opet ce se izglodat jer imas samo tanki sloj tog stisnutog..ja sam svojih svih 5 morao brusit ali neko cija je felga bila prije je naprdio diht mase po sarafima i onda stisnuo pa je to stisnulo jebeno  :toothy12:

--- Kraj citata ---

meni se nije
tebi su dali sarafe valjda iz neke fus serije  ;D

gokiSP:
moze bit  :toothy12: ma na ovoj felgi je neko te sarafe diht masom namazo i to je zapeklo tako da je brusilicom islo dole  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju