Općenito > Generalno o skuterima
izglodo se saraf za disk?!
sven_vx:
znaci danas sam isao skidat disk sa felge posto sutra dolazi novi i od 5 sarafa koje sam skinuo na jednom se "glava" izglodala...naci nema vise utora za imbus nego je samo krug...kako bi mogao sada taj saraf izvaditi?probao sam sa ravnim da zabijem unutra i nemoze...pretvrd je saraf... :help:
duje87:
--- Citat: sven_vx - 01 Prosinac, 2009, 14:01:31 ---znaci danas sam isao skidat disk sa felge posto sutra dolazi novi i od 5 sarafa koje sam skinuo na jednom se "glava" izglodala...naci nema vise utora za imbus nego je samo krug...kako bi mogao sada taj saraf izvaditi?probao sam sa ravnim da zabijem unutra i nemoze...pretvrd je saraf... :help:
--- Kraj citata ---
ima 65 nacina za to skinit..meni je najjednostavniji s brusilicon malo zarizen po glavi vide i onda uzmen obicnu kacavidu i odvidan ;D
ako nemas brusilicu onda uzmes veeci torks od inbusa pa ga nabijes unutra i odvidas..
sven_vx:
--- Citat: duje87 - 01 Prosinac, 2009, 14:08:06 ---ima 65 nacina za to skinit..meni je najjednostavniji s brusilicon malo zarizen po glavi vide i onda uzmen obicnu kacavidu i odvidan ;D
ako nemas brusilicu onda uzmes veeci torks od inbusa pa ga nabijes unutra i odvidas..
--- Kraj citata ---
probao i to i nece... :angry7:
gokiSP:
brusilica i zacas ide dole..ja sam svih 5 brusio :icon_biggrin:
duje87:
--- Citat: sven_vx - 01 Prosinac, 2009, 14:10:57 ---probao i to i nece... :angry7:
--- Kraj citata ---
onda brusilica :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju