Tehnički kutak > Tuning skutera
hebo klip na trophy-a
zL!Ko:
ma cjelo vrijeme sam mislio da je cilindar 47 a ustvari bio je 48. 47 je za minarelli a 48 pia. A to sam tek skuzio nakon sta sam narucio klip. :sad1:
a zaletit cu se jedan dan do zameta da vidim kolko bi uzeo za ubacivanje kosuljice. Cuo sam da je samo brusenje oko 100kn a nemam pojma koliko ce ovako bit.
--- Citat: benelli - 30 Studeni, 2009, 22:42:30 ---ja mislim da nebi trebalo smetat jer nije na rupi nego je taman isto ako ja cekam cetvrtak da saznam dali moze ta kajla di se spajaju karike bit na kanalu
--- Kraj citata ---
Kolko sam ja cuo nesmije bit ta kajla na kanalu jer puca karika. Al nisam siguran ???
klembic:
decko nece ti to pasat.. ja sam to prije 5 godina radio.. i nije pasalo.. haha.. e Ivane drzim fige jer i meni je na knap.. molim boga da bude dobro.. srećno
benelli:
--- Citat: zL!Ko - 30 Studeni, 2009, 22:50:24 ---ma cjelo vrijeme sam mislio da je cilindar 47 a ustvari bio je 48. 47 je za minarelli a 48 pia. A to sam tek skuzio nakon sta sam narucio klip. :sad1:
a zaletit cu se jedan dan do zameta da vidim kolko bi uzeo za ubacivanje kosuljice. Cuo sam da je samo brusenje oko 100kn a nemam pojma koliko ce ovako bit.
Kolko sam ja cuo nesmije bit ta kajla na kanalu jer puca karika. Al nisam siguran ???
--- Kraj citata ---
da brušenje je nekih 100kn ači za to ubacivanje kušuljice neznam tj ja sam dao 900kn ali za skuter mislim da je jeftinije
a sta se tice te kajle imas pravo tj i ja sam mislio da nesmije bit na kanalu jer puca ubiti to svi kazu ali u mom slucaju je tako,dobro ne radi se o skuteru nego o hondi cr 125 di u svakom katalogu dolazi taj klip ,nije obicni klip vec je neki modificirani(oni kažu kovani) i nema rupu prema usisu kao sto imaju ostali
igor.sb:
za 100e si mogo uzeti novi dr evo sa sipa
a sad za 100e ces imat glupost, upitno je da li ce raditi
prodaj taj klip, il ga baci, vidi jel ima u piccilu klipova jer su dosli, a nije ih bilo skoro god dana
il kupi taj dr jeftinije ce te ispast :icon_thumright:
giannelli:
slazem se skroz sa igor.sb-om. :icon_thumright:
prodaj taj klip i kupi drugi odgovarajucis dimenzija, u pia trophy ide do 49,5mm klip. mislim nide veze sad kosuljicu u to ubacivat, bacanje para.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju