Tehnički kutak > Tuning skutera
hebo klip na trophy-a
igor.sb:
ne ne isplati se kupiti ni jedan od tih klipova, stavi piksnu i klip od hebe najbolje
pa j****u misa
to si trebao 1. napravit
kupit ces 48,5, cemu preskakanje specijale?, da imas vise ccm ??
zL!Ko:
a jbg nisam ni znao za taj piccilo, a i mislio sam da je moj cilindar 47 i da pase od hebe klip.
Onda cu uzet 48.5 kad skupim pare pa ga brusit na prvu specijalu.
aj Hvala svima :icon_thumright:
igor.sb:
hvala meni :toothy11:
zato i imas forum, prvo pitaj pa radi ak nisi siguran
il krenes iz pocetka, vidis tko je uvoznik topa u hr, pa se njima prvo obracas, onda sve druge opcije
a ne kontra
jedan prijateljski savjet :icon_thumright:
al pazi ove racunice
ne znam po kojoj cijeni si kupio taj trofi zaribani
al sad dat ces 400kn za klip, 100kn za busenje, 50kn za dihtunge =550 nek si dao za zaribani trofy do 200kn vec si presao cijenu novog dr eve (100e) kita koji je isti ko trofy
da se mene pita ja bi skupio jos tih 150kn i narucio prek slowa taj DR, prodo taj hebo klip, prodo taj zaribani trofy, i s tim mos samo bit u plusu :icon_thumright:
financijski najisplativije bez ikakvog cekanja i nosenja na honanje :icon_thumright:
sad se ti pitaj di sambio prije :toothy11:
zL!Ko:
Gdje si ti bio prije :icon_biggrin:
a imas pravo, stavio sam oglas jos jucer za trophya i heba pa valjda ce naletit netko.
za cilindar sam dao 200, za klip 400, jos kad bi zbrojio ubacivanje i brusenje kosuljice moguce da bi bilo preko 1000.
Bas gledam na sipu dr evo 100 i 125e, jaooo sta to nisam prije vidio :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju