Tehnički kutak > Tuning skutera
hebo klip na trophy-a
zL!Ko:
Eto danas mi je doso hebo klip 47.6 za trophy-a koji je 48. U planu imam dat cilindar na brusenje, ubacivanje kosuljice i to sve da prosljaka. Muci me dal mozda klip ne pase na cilindar zbog onog pina za karike. Eto slike pa ce vam bit jasnije na sta mislim, da ne zapinje za usis :sad1:
(crna tocka oznacava mjesto gdje se spajaju karike)
Mislio sam da mozda kad se bude ubacivala kosuljica da se prvo ona ubaci i tek se onda buse kanali jer ako je tako se moze jedan kanal malo manje probit da ne zapinje za kariku. ustvari neznam :toothy12:
dhorvat:
Dal će se isplatiti to sve raditi u odnosu kolko košta novi kit? :icon_scratch:
aprilija top:
naknap ti pase al visina klipa jako tesko da pse gledaj visinu od bolcne do vrha klipa
zL!Ko:
--- Citat: dhorvat - 30 Studeni, 2009, 22:22:57 ---Dal će se isplatiti to sve raditi u odnosu kolko košta novi kit? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
A mislim da je sad vec gotovo jer sam vec 600 kn potrosio za kupnju cilindra, glave i klipa. A sad da idem sve ispocetka nemam volje ni para. Kolko otrprilike kosta ubacivanje kosuljice i brusenje
--- Citat: aprilija top - 30 Studeni, 2009, 22:25:56 ---naknap ti pase al visina klipa jako tesko da pse gledaj visinu od bolcne do vrha klipa
--- Kraj citata ---
kako da to provjerim?
benelli:
ja mislim da nebi trebalo smetat jer nije na rupi nego je taman isto ako ja cekam cetvrtak da saznam dali moze ta kajla di se spajaju karike bit na kanalu
a za ubacit košuljicu ja sam dao oko 900kn sad za takv cilindar ipak mislim da bi trebalo bit jeftinije
a sta nije bilo jednostavnije pprebrusit cilindar i samo veci klip
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju