Tehnički kutak > Tuning skutera
hebo klip na trophy-a
ivanm:
ako ti pinovi od karika dolaze u kontakt sa prelivnim kanalima zaboravi sve..
pinovi (kajle) od karika moraju prolaziti između kanala a ne preko njih, inače bude ti odmah pukla karika kad ga upalliš...
zL!Ko:
--- Citat: giannelli - 01 Prosinac, 2009, 01:51:46 ---slazem se skroz sa igor.sb-om. :icon_thumright:
prodaj taj klip i kupi drugi odgovarajucis dimenzija, u pia trophy ide do 49,5mm klip. mislim nide veze sad kosuljicu u to ubacivat, bacanje para.
--- Kraj citata ---
dal ima tko kakav link za taj klip koji je veci od 48?. Jer najvjerovatnije onda prodajem ovaj od heba i kupujem taj za kojeg necu morat ubacivat kosuljicu, i da znam da mi karika nece bit na knap..
giannelli:
a kao sto je igor.sb rekao u piccilu se mogu narucit ali ih nije odavno bilo, tak sam i ja trebao busit na 48,6 ili koja ide vec, i nisu imali trebo sam ga cekat mjesec dana iz italije, pa sam busio odmah na 49, jer su taj klip imali na lageru ovdje u dubrovniku. nazovi ih ili posalji mejl i pitaj dal imaju ili jel mogu narucit, al nek prvo netko napise koja tocno sirina klipa ide jer tp nude samo jednu specijalu sa original klipom.
zL!Ko:
Poslao sam mail piccilu pa cemo vidit sta ce odgovorit. Vjerovatno glupo pitanje ali dal postoji mogucnost da se kupi samo cilindar i glava za hebo klip. Cisto sumnjam al ajde ::)
zL!Ko:
Evo dobio sam odgovor iz piccila "
Imamo na lageru klipove (komplet sa prstenovima) 48,5mm po cijeni 393 kn ili 49,0mm po cijeni 409 kn. Imamo i set brtvi za vašu termo grupu po cijeni od 43 kn.
Pozdrav Piccilo
"
Pa sta vi mislite se isplati kupiut koji od tih klipova, i koji od njih.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju