Ostalo > Motocikli
prinova u garaži =D
ive_91:
imam doma 60433 gil 2. prox 1 karika. mikuni tm 35..
naravno nicasil..
cekam da mi dodje glava od tokara i nadam se da cu ga ovaj tjedan upalit i probat kak ce ic..
aeroxtuning:
Ako nije problem daj uploadaj par slika,bas me zanima šta ima novo,oduvijek me privlacila cagiva
fatal1ty:
Ma puno toga sam napravio...upalio sam motor između ostaloga,upalio je na prvi zub odmah.
ali bez rezervara i felgi tak da se još nisam provozao.
Kupio sam nove michelinke pilot power,tapecirao siceve,pjeskario i lakirao felge,nove ležajeve u felge,složio si ledice u satove....struju 90% složio kak spada,na mašini još neke sitnice imam za složiti..uglavnom nemam više tako puno posla,sve samo sad treba dovest u red.
plastike i tank čekam već dosta...tj nastao je bio mali problem ali trebalo bi biti kroz dva tjedna gotovo i to...slika ću staviti kroz tjedan dva :icon_thumright:
fatal1ty:
Evo malo slika :
sicevi,predobro su ispali...ovo je premija naspram šta su ličili sicevi kad je motor kupljen
nove gume,michelinke pilot power =)
i sada felge polakirane,lakirao sam ih sam doma bez komore i s pištoljem iz luxovog kompleta koji košta 200kn =D
s obzirom da sam prvi put lakirao kompresorom,i s obzirom na okolnosti farbanja,ispale su predobro...dosta sam ih zalio pa imam na svakoj felgi po par curaka,ali to ću ispolirat kroz tjedan dana kad se boja skroz osuši.Stajale su na suncu danas 4 sata i boja se fest već stvrdnula,ali neću ih tjedan dana mrdat nek se to fino stvrdne...
Eh da i upalio sam motor =)
nadam se kroz dva tjedna da je motor skroz složen
Luka 0101:
felge ne izgledaju lose... na slikama ... ak je homemade... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju