Ostalo > Motocikli
prinova u garaži =D
ive_91:
kolko kunica su bile gume.. ?
fatal1ty:
nekih 1700kn s popustom
istipa622:
ajd ajd prošlo je i više od 2 tjedna nestrpljivi smo :toothy9:
barem ja jesam ::)
fatal1ty:
Nije mi vrag dao mira pa sam prošli tjedan malo turpijao cilindar...usis je dosta proširen,ispuh sa 32 na 35mm tak da prati promjer auspuha...uglavnom malo je dotjerano,pogotovo greške od lijevanja.Fali mi kutni bijaks da u cilindru proširim prelivne usisne kanale i da sve sredim kako sam zamislio.
Iako u zadnje vrijeme nemam bas vremena da sve napravim nazalost.Kad dodem doma moram otici po rezervar i plastike jer su polakirane,jucer sam se nasao s dottoreom i dobio servo,sad moram provjerit dali to sve skupa radi...puno vremena izgubim na sređivanje jako bitnih sitnica koje su bile ili van funkcije ili ih uopće nije bilo,najveća muka fale senzori za štop,pa fali neki distancer pa ovo pa ono...moram ili nabavljat ili izrađivati i onda tak to sve polako ide.Pomogne mi frend tu i tamo nešta povarit i istokarit ako treba i to je to,sve radim inače sam a neželim da bude fuš,sve mora biti tip top,radim za sebe,ne za susjeda.
Uglavnom ako budem imao vremena, kroz 2 tjedna idem regat motor jer bude otprilike sve složeno,a slike ću staviti kad ću biti u mogućnosti.
aeroxtuning:
Samo pomalo :) ja isto tako sa ktm-om,skoro pa gotov :) trebao si felge plastificirati(samo zato sto su bijele,a ne bijelim se sve poznaje...) koliko će to sada cca imati ks?? Pa jbt možeš parirati onim 125-icama u moto gp-u,samo ti fali yasuni :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju