Ostalo > Motocikli
prinova u garaži =D
fatal1ty:
Evo bio kod zadra u petak i uzeo cagivu mito evolution 125....ima posla na njoj podosta...neke sitnice većinom,neke malo veće stvari.S obzirom da ga nisam ni toliko puno platio dođe sve na svoje kad ga složim jer ulažem još podosta para da to bude ono šta treba biti,ali onda barem znam šta imam :icon_biggrin:
Gdje uzeti dijelove za 125-icu najjeftinije ? našao sam na ebayu neke dijelove po atraktivnim cijenama ali neznam kak se tu kreću baš...
Pošto imam dva cilindra,jedan je s piksom....a drugi sam mislio poslat u italiju na nikasiliranje.Jedino mi je to malo skupo 200eura,a polini kit recimo dođe novi 400eura,ili na ebayu komplet cagiva termo grupa s klipnjačom,brtvama,itd 270eura...nisam baš pametan pa si još za to kalkuliram,ovo na ebayu mi se čini najbolja opcija...
Sad je gore nova prox klipnjača,nemislim kalat blokove,samo u getribi promjeniti ležajeve,ulje.Novi klip,cilindar,brtve...sve to fino posložit da bude serijski i da se mogu voziti.Ima puno posla oko izgleda motora i nekih detalja tak da je mašina najmanji problem.2 strokes rock =))
2TDottore:
novih djelova u HR nema....za sve moras ic u italiju ili narucit preko nekog djelove da ti dodju iz italije....
kaj se tice cilindara racunaj da novi kosta 700eura bez klipa koji je jos 100eura i ja bi ti preporucio da das u italiju nikasilirat cilindar jer to se najvise isplati iz tog razloga sto polini kit nevalja jer ima jako losu kvalitetu nikasila i kratko traje a kupovat polovne cilindre sa ebaya moze biti malo zajebano jer nemozes vidjet potrosenost cilindra(nemora imat ni najmanji ris).....
btw....koja je godina mito.... :icon_scratch:
dhorvat:
Ako nemaš nikoga, može ti Dottore pitat Ivicu Jakopca iz Samobora, on naručuje iz Italije pa možda se zalomi kakav cilindar za mita :glasses9:
Pupo:
Strava mi je mito, ja sam bio vozio onog malo staijeg, s okruglim svjetlima. Imao je sedam brzina :) Nikad išaltat sve, a ideeee.
benelli:
probaj nazvat motostar u trstu ja sam dao za nikasilirat cilindar od cr-ke 160 eura,a imas bas trgovinu koja prodaje djelove za cagivu isto u trstu i zove se dolomiti racing
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju