Ostalo > Motocikli

prinova u garaži =D

<< < (13/18) > >>

fatal1ty:
nije stalo,radim,ali nepostam tu ništa...neda mi se jednostavno,imam forum od moje ekipe i tamo postam slike i to kak ide...

@paprikash.. imam 60433 gil 1 i gil 2
                  i 66650E

60433 gil 1 daleko najslabiji,a 60433 gil 2 malo jači ( usisni kanali nešto veći ), 66650E neusporedivo jači cilindar,jači je čak i od svih serija 7 (osim SP),a razlika je između 66650E i 60433 2mm veći ispuh,2 usisna kanala šira i tanje pregrade...par sati posla s bijaksom ako si hoću napraviti 60433 kao 66650E,samo ja želim napravit veću kilometražu i ići na malo duže ture,a to kaj mi motor neće imat 34ks nego 30ks mi apsolutno tu ništa neznači,motor mora ići svakako dobro.
Cilindri su što se tiče dimenzija isti,a razlika između gilardoni 1 i gilardoni 2 60433 postoji,najlakše ih je prepoznat šta je 60433 gil 1 crni cilindar i to je najslabiji cilindar koji je ikad bio na mitu.

ako će mi biti do većih performansi pošaljem 66650E na nikasiliranje i novi klip i deri...a ovak imam dva dosta jaka a opet izdržljiva cilindra na kojima mogu radit veću kilometražu bez nekih problema i većih servisa.

paprikash:
 :icon_thumright:
to ti ja kazem,samo neko je rekao da 66650E nije SP cilindar pa da to ubacim  :laughing9:

fatal1ty:

--- Citat: paprikash - 02 Ožujak, 2010, 08:20:15 --- :icon_thumright:
to ti ja kazem,samo neko je rekao da 66650E nije SP cilindar pa da to ubacim  :laughing9:

--- Kraj citata ---

je,to je prvi SP cilindar,samo šta se on ugrađivao na neke cestovne evolutione pa kao nije čistokrvni SP,ali ugrađivao se i na racing verzije freccie i eddy lawson mita od 91-93 tak da je to jedan od jačih cilindara za cagivu.

moj motor je inače bio SP verzija u originalu,samo je netko skinuo s njega ducati energia paljenje,cilindar je bio 66650E,auspuh je isto SP cagiva,njega imam doma i to je najjači serijski auspuh ikad proizveden za cagivu,čak kažu da je jači od arrowa i ostalih aftermarket spuhova (osim jollymota i custom spuhova ofc).
fali tu još mikuni TMX35,ali na stranim forumima sam čitao da je bolje staviti dellorta VHSB34 jer je lakši za uštelat,a po uloženo dobiveno tu su negdje...

fali tu još SP glava,ali to nebum nikad nabavio jer je ultra rijetko a i nemislim vozit trke da mi je bitna svaka sitnica...naravno lanac 415,i ostale gluposti,kraći prijenos 14/39 i tak neke gluposti još tu ulaze u igru,ali to je igra bez granica....netreba mi to stvarno...

SP cilindar,fino uštelan motor na SP spuh i 34 karb i fino to ide a traje dosta s klipom 2 karike...

paprikash:
znas li koje postoje verzije spuha za cagivu?
po cemu se zna da je sp,ili obicnjak?  :icon_biggrin:

fatal1ty:
imas oznake na auspuhu kao i na svim dijelovima,po tome se gleda...neznam sad napamet koja je oznaka,ali samo prvi evolutioni su bili s time,dok jos nije morao cestovni 2t motor imati katalizator i zadovoljavati eko norme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju