Ostalo > Motocikli

prinova u garaži =D

<< < (12/18) > >>

iksipsilon:
http://www.auti.hr/showAdvert.do?lang=hr&cid=18&rid=1&aid=599520&noCache=1&msg=

možda ovo pomogne ako fali još koji dio za zvijer :D

fatal1ty:
vec su naručeni neki dijelovi,prednji aluminijski koš (jer je moj razbijen i krpan) i sajla kvačila s onim bužirima...

Plastike sam poslao na pripremu za farbanje,a vilice su sklopljene.Novi semerinzi,ulje i čistaći.

Šta sad...skompletirat mašinu do kraja,nikak da ulovim vremena to sve posložiti...pa gore s njom na ramu.Ramu sam očistio,zadnju vilicu bi trebao ofarbati.Kad bude motor u voznom stanju bez plastika,onda ću se bacit na struju,tj. bogus će se bacit =D. I to bu otprilike onda sve,plastike gore postavljat i motor je složen.

Gume ću naručiti sljedeći mjesec,ili možda tek u ožujku...kad dođe nova isporuka friška  :icon_biggrin:
A kod Slowa sam naručio žmigavce,automat,utege volana i polini karbonske ploče za lamelice...tak da mi ovaj dellorto 34 može lijepo disat.
Također sam napravio i prirubnicu za karb od inoxa,moram poslikat pa bacim neke slike...

fatal1ty:
stigli neki dijelovi :

dva para led žmigavaca,automat za led žmigavce,utezi volana i karbonske lamelice polini ( za rezanje )... 2 ploče po 110*110mm...dovoljno za izrezat 4 meni lamelice i još 4 lamelice nekom za skuter i recimo prodati... :)

zahvaljujem se slowu šta me čekao danas da mi to uruči...bila je gužva gradu i tak pa sam kasnio i jbg

istipa622:
di je stalo  :toothy9:

paprikash:
evo da se nadovezem na cilindre:

Read this :

cylinder is 73037 #1 or A0401 #1 <= gives the extra boost power

60433 Gilardoni #1 (or #2 at some cases) was also at Mito Mk1 '90~'92 <= cylinder 60433 gives the zzzz power, dun get this unless you do not care about power and speeding.

NOTE:
1) 60433 will fit all cagivas since 1989

2) '97 Evo1 Sp was with 81782 cylinder

3) 60433 has like 2less power band compared to 73037

60433 is like stealth fighter without sound
unfortunately, the 60433 is very lazy for power

4)66650E #1 is old Sp 1st generation, very powerfull

66650E #1 has more top end power than 73037.
----------------------------
hebes 60433
btw:kod mene je 73037 gillardoni 1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju