Ostalo > Motocikli

prinova u garaži =D

<< < (11/18) > >>

aeroxtuning:
extra,ne treba ti kit onda :) bzvz gledam wossner stranicu,za mog Ktm-a nema kovanog klipa,koliko sam vidio od motora samo za cvaje ili se varam? I poso na wisecov-u stranicu tamo ima za moju zvijer i košta 232 dolara....bzvz sam nešto gledao di ima i koliko košta....di si ti svog kupio i koliko si ga platio?

Tiho:

--- Citat: fatal1ty - 08 Siječanj, 2010, 20:23:09 ---prek toga tvog linka sam saznao da imam doma jedan SP cilindar serije 6 :icon_biggrin:
to će ići na nikasiliranje,hvala Tiho =)

--- Kraj citata ---

Nema na čemu,koja je točno oznaka na cilindru?
Iman doma uredan klip sa jednon karikon,ja san ga skinia sa motora jer nisan ima adekvatnu glavu za njega premda može poslužit i ona namjenjena za 2 karike.Uglavnom proda bi taj klip pa ako te zanima javi se na p.m.

fatal1ty:
Ma nisam lud stavljat kit...Ja sam ovaj kovani klip dobio u kompletu s cilindrom,nikasiliran je i onda pohonan za taj klip.Mislim da inače košta oko 100 i nešta eura,a wiseco je duplo skuplji..wossner završna obrada je odlična,puno kvalitetniije izgleda klip nego ljevani tipa prox i asso werke,a i dosta je lagan.

@Tiho - oznaka je 66550E,a ovaj sad koji imam novi je 60433 ( samo je gilardoni 2 ),dosta su veći kanali nego na jedinici jer imam i gilardoni 1....taj 60433 gilardoni 1 je valjda najslabiji cilindar za mita.Hvala na ponudi za klip ali trenutno mi netreba,ovaj SP cilindar ću iduće godine osposobit najvjerojatnije,sada mi je cilj komplet motor za početak vratit u početno stanje.

Tiho:

--- Citat: fatal1ty - 09 Siječanj, 2010, 00:51:30 ---@Tiho - oznaka je 66550E,a ovaj sad koji imam novi je 60433 ( samo je gilardoni 2 ),dosta su veći kanali nego na jedinici jer imam i gilardoni 1....taj 60433 gilardoni 1 je valjda najslabiji cilindar za mita.Hvala na ponudi za klip ali trenutno mi netreba,ovaj SP cilindar ću iduće godine osposobit najvjerojatnije,sada mi je cilj komplet motor za početak vratit u početno stanje.

--- Kraj citata ---

66550e ti nije SP cilindar,krivo si skužia.To je standardni cilindar koji se ugrađiva.Ja san prova 60433(daleko najlošiji,još je bia u kombinaciji sa gizanon košuljicon,totalni užas)...66650e je bia orginalni cilindar na motoru koji mi je zacvika,kasnije san stavia 73037 od Mita EVO,vozia san ga sa klipon sa jednon karikon.Kasnije san ga skinia i kupia klip sa 2 karike radi trajnosti.
Cilindri sa oznakama 8xxxx i 9xxxx su ti SP cilindri.
Ako te još šta zanima slobodno pitaj premda sna prije bia dosta upućeniji dok san vozia Cagivu,al nečega se još sićan...

fatal1ty:
Da,a takav i ja imam jedan 60433 s košuljicom gilardoni 1,i imam 60433 nikasil novi ali gilardoni 2(taj je s mita evo)...jako velika razlika u kanalima,čak je jako sličan ovome 66550e,jedino šta ima manji ispuh,ali recimo boost kanali su mu veći i ispušni i usisni...sad neznam vidjet ću...izgleda dosta jači od starog 60433 sta je iso na freccie..to je onaj crni cilindar,a i težak je kao da je gizani a ne alu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju