Ostalo > Motocikli
prinova u garaži =D
gokiSP:
imao sam istu..oko 600kn je klipnjaca
Tiho:
--- Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2009, 09:04:43 ---komletni kanali na cilindru su identicni na starom i novom mitu....
--- Kraj citata ---
Ovo tvrdnja ti ne stoji.Izbacivali su ludi Talijani dosta cilindara za Mita,znala bi 2 motora istog godišta bit sa različitin cilindrima.
Ja san ima jedno vrime doma 4 komada različita.Postoje oznake na cilindrima,to si vidia.
Evo link od jedne stare teme i foruma kojeg san pratia dok san ima Cagivu SuperCity 125 presloženu u SM:
http://www.125ccsportsbikes.com/forums/index.php?showtopic=6162&hl=cylinder&st=0
fatal1ty:
prek toga tvog linka sam saznao da imam doma jedan SP cilindar serije 6 :icon_biggrin:
to će ići na nikasiliranje,hvala Tiho =)
aeroxtuning:
cekaj,SP cilindar??? to od mita neka rijetka edicija ili??
fatal1ty:
Da,to su najrjeđi cilindri..SP serije,ima toga i za rs 125,to su oni 220L cilindri...a za mita ima više verzija SP cilindara,ovaj šta ja imam je jedan od jačih,treba ga samo osposobit...Za sada imam ovog novog nevoženog,taj je malo slabiji,ali zato će izdurat puuuno kilometara a to mi i treba.Ovaj SP cu osposobit za malo teranja kad me ulovi želja,nabavim još SP glavu 200M i klip s ravnom glavom i trebao bi drukat par konja više nego inače.
Ali pošto sam nabavio veći karb,i planiram napravit auspuh...trebalo bi ići dosta bolje nego serijala bez nekih velikih posljedica na trajnost i sa slabijim cilindrom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju