Ostalo > Motocikli
prinova u garaži =D
fatal1ty:
polako,neke stvari su puno prioritetnije od karba...
motor je sada skroz rastavljen,naručujem dijelove idući tjedan i moram oba cilindra osposobiti,farbanje motora,tapeciranje siceva,slaganje struje,i još dosta sitnica,nove gume itd neću ni pričati sve stavljati ću slike kako posao napreduje...karb je na kraju cijelog popisa koji je jako dugačak i ima puno brojčica sa slovom € na sebi.
Nabavit će se i karb,samo vjerojatno tek kad se sve drugo složi ili uleti neki tmx35 za male pare =P
Laki:
imas na tomos forumu vhst32 za 200-300kn
benelli:
u motostaru u trstu nikasiliraju za nekih 160 eura cilindar tj to daju jednom liku koji je u penziji a radio je u tomosu u kopru i on ide tamo u tomos i to sredi kazu da nedaju ovim sta sada rade jer nisu bas iskusni a navodno ovaj covjek je majstor u tome
2TDottore:
--- Citat: fatal1ty - 01 Prosinac, 2009, 14:33:14 ---Jel sam napiso da imam jedan "zaribani" s nikasilom cilindar, i jedan s piksom,taj ima i manje kanale,usis manji itd vjerojatno od starijeg mita je taj ko sta kaze goki...na njemu je bio 28 karb,taj cilindar je još dobar treba mi samo klip i vozi.
A sad ovaj bez pikse ću dat nikasilirat..samo neznam kak da to posaljem u italiju prek koga,jedino ak ti imaš neku vezu dottore ? i koja je cijena vidio sam 160eura tak nešta,pa jel to točno me zanima ?
A za karb ću vidjeti jel ću nabavljat mikuni odmah ili nakon par mjeseci,za sada ću ostavit dellorta,ako rs ide s njime dobro,zaš nebi i mito.Sad jel će imat 30 ili 34ks zbog karba,meni tak svejedno a sigurno je da će manje trošiti.
--- Kraj citata ---
komletni kanali na cilindru su identicni na starom i novom mitu....
a kai se tice nikasiliranja kolko sam ja cuo ovi u tomosu to vise ne rade nego jedina opcija je italija ali cijena nije bas 160eura nego 2000kn ali zato cilindar je onda prejebeno napravljen i ako uzmes u obzir da je novi 700eura to se isplati.....jakopec u samoboru ti salje cilindre na nikasiliranje u italiju....
a kai se tice karba ja sam imao mita sa 28 a bratic ima mita sa 35.....i razlika je ogromna....a kai se tice potrosnje ona ti e krece sa 28 oko 5-6 litara a sa 35 oko 7-8 tak da to nije neka prevelika razlika s obzirom kolko motor ide bolje sa 35....
fatal1ty:
Izgleda da sam rijesio tko ce mi to poslat u italiju.Iduci tjedan ce vec to sve biti rijeseno nadam se i onda moram samo čekat da se to napravi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju