Ostalo > Motocikli

prinova u garaži =D

<< < (6/18) > >>

benelli:

--- Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2009, 09:04:43 ---komletni kanali na cilindru su identicni na starom i novom mitu....

a kai se tice nikasiliranja kolko sam ja cuo ovi u tomosu to vise ne rade nego jedina opcija je italija ali cijena nije bas 160eura nego 2000kn ali zato cilindar je onda prejebeno napravljen i ako uzmes u obzir da je novi 700eura to se isplati.....jakopec u samoboru ti salje cilindre na nikasiliranje u italiju....

a kai se tice karba ja sam imao mita sa 28 a bratic ima mita sa 35.....i razlika je ogromna....a kai se tice potrosnje ona ti e krece sa 28 oko 5-6 litara a sa 35 oko 7-8 tak da to nije neka prevelika razlika s obzirom kolko motor ide bolje sa 35....

--- Kraj citata ---
pa ne rade oni u tomosu nego tamo dođe lik koji je prije radio u tomosu i koristi se njihovim strojevima i nikasiliranje dode 160 eura,i ja sam imao jos jednu opciju tj da oni pošalju cilindar baš u hondu isto u italiji i nikasiliranje bi me došlo 180 eura tako da neznam otkud tih 2000kn ,ali normalno da ako ideš u tomos da nece ti to napravit nego ides u trst i tamo onda oni dalje sve rade i šalju

2TDottore:

--- Citat: benelli - 02 Prosinac, 2009, 13:18:18 ---pa ne rade oni u tomosu nego tamo dođe lik koji je prije radio u tomosu i koristi se njihovim strojevima i nikasiliranje dode 160 eura,i ja sam imao jos jednu opciju tj da oni pošalju cilindar baš u hondu isto u italiji i nikasiliranje bi me došlo 180 eura tako da neznam otkud tih 2000kn ,ali normalno da ako ideš u tomos da nece ti to napravit nego ides u trst i tamo onda oni dalje sve rade i šalju

--- Kraj citata ---

jakopec mi je reko da je 2000kn tamo di on nosi....a posto se dobro znamo nebi reko da bi lagao....ak imas ti negdje jeftinije objasni decku di i jos bolje....zasto bi placao vise nego kai treba....

fatal1ty:
jakopec vjerojatno računa i to šta on nosi,i ja sam čuo da je manje od 2000kn,još ako ti vare cilindar iznutra tipa šte će meni trebat kod boost ispušnih kanala onda ide cijena gore 30eura.Znači sveukupno 190e.

benelli:

--- Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2009, 15:05:09 ---jakopec mi je reko da je 2000kn tamo di on nosi....a posto se dobro znamo nebi reko da bi lagao....ak imas ti negdje jeftinije objasni decku di i jos bolje....zasto bi placao vise nego kai treba....

--- Kraj citata ---
mislim nekažem da je nemoguce da dode preko njega 2000kn posto mora nosit to u italiju nevjerujem da on ne zaradi nisata ali mi se cini previše ako vecinom uzimaju 160 eura
ljepo sam napisao di sam ja dao to radit motostar u trstu       
sad neznam mozda je i skuplje za mita,ali sumnjam da je skuplje nego za hondu a i lik mi je reko da je vecinom ta cjena

paprikash:

--- Citat: fatal1ty - 01 Prosinac, 2009, 15:08:35 ---polako,neke stvari su puno prioritetnije od karba...
motor je sada skroz rastavljen,naručujem dijelove idući tjedan i moram oba cilindra osposobiti,farbanje motora,tapeciranje siceva,slaganje struje,i još dosta sitnica,nove gume itd neću ni pričati sve stavljati ću slike kako posao napreduje...karb je na kraju cijelog popisa koji je jako dugačak i ima puno brojčica sa slovom € na sebi.
Nabavit će se i karb,samo vjerojatno tek kad se sve drugo složi ili uleti neki tmx35 za male pare =P

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
isto i kod mene,kod mene je onaj stariji model,ali mislim ga malo sredit,farove druge itd.....
trenutno je ostao samo goli ram od mita,i spisak je dug,masina je ok,ali malo sitnica tipa brtva spuha nevalja itd....
 :happy6: ak budes imao dijelova viska reci

BTW: 2tdottore,mos li pitati kic-a zasto mi nece 125cc sajt? gateway timeout,s frendovog pc-a ide,ali kod mene ne
sorry na OT  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju