Ostalo > Motocikli

prinova u garaži =D

<< < (4/18) > >>

fatal1ty:

--- Citat: 2TDottore - 30 Studeni, 2009, 22:50:20 ---nemoj bit smjesan....niko u HR pa ni sire nemoze kvalitetno nikasilirat cilindar.....

jel na mitu mikuni tm35 ili dellorto 28....

--- Kraj citata ---

znaš,si bio na FSBu i nikasilirao tamo cilindar ? ja nisam vidio da je itko,ali čuo sam da neki jesu...kakva je kvaliteta neznam,ali vrijedi vidjeti,a i nije mi problem jer svaki dan idem na faks.Ne povodim se za priče rekla-kazala ali provjerit ću u svakom slučaju ništa me nekošta.Neznam kao šta sam rekao dali stvarno to rade i kakvu imaju opremu za to,ali na faksu sigurno neki k**ra* znaju napravit,tak da ako rade nešta mora biti dobro.Dok sam bio prva godina netko od asistenata je rekao da su radili neke cilindre za studente a sad jel on misli samo bušili specijale na košuljicama i na gus cilindrima ili nikasilirali..neznam,no koliko znam koriste PVD postupke...uglavnom bzvz sam se raspisao znat ću sve uskoro,a i nije mi hitno sad toliko da moram to sutra imat,zima je duga,kroz mjesec dana cu si rješiti cilindar ovako ili onako. :icon_thumright:

Na mitu je dellorto 28 RD

Jel ima kod jakopca klipova za mita na lageru ak znaš možda ? brtvi i tak nekih sitnica bi isto trebao...

2TDottore:
cuo sam i ja te neke price da neko na fsbu nikasilira cilindre ali raspito sam se kod nekoliko ljudi koji bi to trebali znat i oni su mi rekli da su to gluposti jer nekoliko ljudi je to probalo jer su bili uvjereni da znaju i imaju tehnologiju pa kad su vidli da to nije sam tak jer im se ljuste cilindri cim se zmontiraju i cim se upali motor odustali su....

pa kak je na mitu 28.....on bi trebo imat 35.....ak je 28 to nis nevalja.....mortor nejde nikam.....

ima kod jakopca klipova....ak nema naruci ti i dodju za tjedan dana.....

gokiSP:
mozda je cilindar i klip od starog  :laughing7:

fatal1ty:
Jel sam napiso da imam jedan "zaribani" s nikasilom cilindar, i jedan s piksom,taj ima i manje kanale,usis manji itd vjerojatno od starijeg mita je taj ko sta kaze goki...na njemu je bio 28 karb,taj cilindar je još dobar treba mi samo klip i vozi.

A sad ovaj bez pikse ću dat nikasilirat..samo neznam kak da to posaljem u italiju prek koga,jedino ak ti imaš neku vezu dottore ? i koja je cijena vidio sam 160eura tak nešta,pa jel to točno me zanima ?

A za karb ću vidjeti jel ću nabavljat mikuni odmah ili nakon par mjeseci,za sada ću ostavit dellorta,ako rs ide s njime dobro,zaš nebi i mito.Sad jel će imat 30 ili 34ks zbog karba,meni tak svejedno a sigurno je da će manje trošiti.

gokiSP:
mjenjaj taj 28 odmah jer je razlika jebena

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju