Tehnički kutak > Tuning skutera

4T kit pomoć!!!!!

<< < (6/12) > >>

speed:

--- Citat: DUBrawa - 29 Lipanj, 2007, 11:21:32 ---ja sam ga platio 800 kn i trebo bi razvijat 6 kw. E sad šta se tiče rolica kad sam kupovo kit čovjek mi je u dučanu reko da trebaju 7 gramske pa sam ih i kupio. To mi je reklo i dosta frendova koji tuniraju scootere.Oni svi koji maju kit su stavili teže rolice da bi to išlo kako treba. I nije da se motor ne razvrti on je na 60 več u redlineu nemože više. I znam da čete odma reć novi remen ali remen je ko nov sumnjam da može bit potrošen več u 4000km. što se tiće filtera na njemu je gljiva več dugo vrjeme.... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
probaj promijenit remen,ipak je to kinez

DUBrawa:
da moguče..... Ja osobno mislim da je remen ali svi su mi rekli da nemoze bit baš potrošen na 4000km. A i otvorio sam deklo i remen je stvarno ko nov. Nego meni je čovjek reko u ing-kartu kad sam kupovo kit da ako neče ič kako treba onda treba stavit 7 gramske rolice ( to jesam) i promjenit elektroniku... Jel je mislio na CDI? i zasto bi ga moro mjenjat?

speed:

--- Citat: DUBrawa - 29 Lipanj, 2007, 11:57:02 ---da moguče..... Ja osobno mislim da je remen ali svi su mi rekli da nemoze bit baš potrošen na 4000km. A i otvorio sam deklo i remen je stvarno ko nov. Nego meni je čovjek reko u ing-kartu kad sam kupovo kit da ako neče ič kako treba onda treba stavit 7 gramske rolice ( to jesam) i promjenit elektroniku... Jel je mislio na CDI? i zasto bi ga moro mjenjat?

--- Kraj citata ---
mislio je na CDI,mijenjanjem njega dobijes vise obrtaje i tu kit dolazi do izrazaja

Nikon:
ma kakav remen brate rastelovan ti je skuter ko ljuta godina

...

DUBrawa:
znam da je raštelan zato molim nekoga da mi pomogne da ga poštelam :icon_biggrin: . Eto mislim da sam dobio dobru smjesu svječica je sad boje bjele kave  :toothy12:  al motor nejde ništa bolje. Jel zna ko kolko dođe taj bolji CDI?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju