Tehnički kutak > Tuning skutera
4T kit pomoć!!!!!
DUBrawa:
joj stvarno mi ide na zivce ovakav kakav je sad :icon_biggrin: . Ljudi imam ejdno pitanje: Jel imaju karike kakve veze :toothy9: oču reč dali je prva drugačija od druge. J_a sam samo stavio bezveze a reko mi je frend da moram na to pazit da je prva manja . On je stavljo na praksi kit na baotiana i samo sa kitom motor je zakucavo na 75 bez beda.... Jel moguće da je to radi karika? pomočččč. ili ako neko zna da je nešto drugo.... :help: :help: :help:
DUBrawa:
evo zamjenio sam karike. ona koja je bila 2. je sad 1. i je bio sam krivo stavio :icon_biggrin: . Motor sad zakucava do 30 ono bolej vuče ali i dalje krajnja 55..... Pomoč ? :help: :help: :help: :help: :help: :help:
DUBrawa:
evo dopizd.... mi je sve pa sam danas kupio frgazer od atv-a 150cm 21 mm za 800kn nov iz dučana. Mrcina. U servisu mi ej još objasnio kako karike moraju stajaz i krivo sam ih ipak stavio,one zareze pa sam to išo narihtat. Dok sam to skido skužio sam jednu veeeelikuuuuuuuuuuu grešku koju sam napravio. Uglavnom da ne duljim gdje i kako slučajno sam stavio krive ventile. Odnosno ventil usisa na ispuh a ispuh na usis :icon_biggrin: . To sam sa mukom zamjenio odnosno obrno sve namontiro u 3 satnu zajebanciju i eto . Motor sam diže na zadnji jednostavno je divlji . Pojam 50 km/h mu ej ništa odma je na 50 ali ipak i kranja je 65 zato šta treba sad na štelanej ventila zato jer je poštelo za onakve ventile kakvi su bili a pošto sam ih obrno treba ih ponovno podesit. Eto sutra če na podešavanje pa vam javiim kako če ič. P.S hvala am šta ste mi odgovorili na pitanja. Niko skoro ništa nije odgovorio :toothy9: :toothy3: :toothy3:
oxio:
--- Citat: DUBrawa - 03 Srpanj, 2007, 00:20:36 ---evo dopizd.... mi je sve pa sam danas kupio frgazer od atv-a 150cm 21 mm za 800kn nov iz dučana. Mrcina. U servisu mi ej još objasnio kako karike moraju stajaz i krivo sam ih ipak stavio,one zareze pa sam to išo narihtat. Dok sam to skido skužio sam jednu veeeelikuuuuuuuuuuu grešku koju sam napravio. Uglavnom da ne duljim gdje i kako slučajno sam stavio krive ventile. Odnosno ventil usisa na ispuh a ispuh na usis :icon_biggrin: . To sam sa mukom zamjenio odnosno obrno sve namontiro u 3 satnu zajebanciju i eto . Motor sam diže na zadnji jednostavno je divlji . Pojam 50 km/h mu ej ništa odma je na 50 ali ipak i kranja je 65 zato šta treba sad na štelanej ventila zato jer je poštelo za onakve ventile kakvi su bili a pošto sam ih obrno treba ih ponovno podesit. Eto sutra če na podešavanje pa vam javiim kako če ič. P.S hvala am šta ste mi odgovorili na pitanja. Niko skoro ništa nije odgovorio :toothy9: :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Uh pa jeli to sve preživilo te kemije, prvo prstenovi a onda još i ventili :p
Znaš li da se ventili "šlajfaju" da nasjednu kako treba na ležište na glavi?
Dobro da nema štete inaće to su velike stvari koje si falia ;)
DUBrawa:
Da dobro da nema štet . Mislim ima štete :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: . Imam jako veliki ris na cilindru a neznam zašto... Jako je duboko . Motor mi troši ulje kad je hladan ..... Ima ko kakav savjet za to. I da ipak motor ide brže od 60-65 skužio sam da mi je sajla bila odšarafljena i napola vani . Sajla za km/h sa :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju