Tehnički kutak > Tuning skutera
4T kit pomoć!!!!!
DUBrawa:
Eto ljudi kupio sam za svog baotiana kit . Sve sam super namontiro ali nejde baš kako treba jel nisam dobro podesio ventile i bregastu. Jeli mi može ko molim vas objasnit kako se podešavaj ventili i bregasta. Odnosno jel ima koji trik za bregastu da nemoram na servis i kolki razmak mora bit na ventilima. Hvala unaprjed puno...
Punisher:
--- Citat: DUBrawa - 19 Lipanj, 2007, 23:57:21 ---Eto ljudi kupio sam za svog baotiana kit . Sve sam super namontiro ali nejde baš kako treba jel nisam dobro podesio ventile i bregastu. Jeli mi može ko molim vas objasnit kako se podešavaj ventili i bregasta. Odnosno jel ima koji trik za bregastu da nemoram na servis i kolki razmak mora bit na ventilima. Hvala unaprjed puno...
--- Kraj citata ---
Mislim da to moraš kod servisera jer se tu trebaju vršiti računanja i šta ja znam što ali samo oni imaju svu opremu za to...
ivanm:
pa valjda si dobio neko uputstvo uz kit, trebalo bi pisat štelanje ventila..
uglavnom samo to...
ali dizna na fergazer treba bit veća(ili čak veći frgazer), auspuh bi trebalo prekrojit, izvadit katalizator, jer ipak je 80 ccm dosta više od 50 ccm, možda čak dati napraviti drugi spuh.. ovi kaj rade auspuhe za aute, nije im problem napraviti jer 4t auspuh netreba neki proračun, sličan je onome na autu, samo manjih dimenzija..
roby44:
imas na netu milijun uputa, ventili usis ispuh 0,10. trebat ces one listove da izmjeris.
radilica mora bit u određenom polozaju, imas oznake na magnetu.
DUBrawa:
kit sam kupio u ing kartu i zamolio sam čovjek pa mi je dao ali inače je reko da nikad ne daje uputstva baš od servisa cjela knjiga za baotiana. Tamo su sve računice... Al meni je pun k.... te zajeb... pa sam ga sad dao na servis. Pa cemo vidit kako ce ic. I jos jedan problem.... Auspuh kad se zasarafi joj neznam kako da to objasnim je malo taj dio di se sarafi iskrivljen na gore a na cilindru a na rupi za ispuh na glavi je prema dolje i akd stavim auspuh praktički je velik prostor i isto je ko da ni nemam auspuh. Jel zna možda ko kako da to sredim. Molim vas :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju