Tehnički kutak > Tuning skutera
4T kit pomoć!!!!!
DUBrawa:
gle ja sam ju prosirio na 0.2 mm to ej bio najmanji borer koji se mogo kupit. Jel to preveliko????
igor.sb:
--- Citat: DUBrawa - 29 Lipanj, 2007, 00:06:06 ---gle ja sam ju prosirio na 0.2 mm to ej bio najmanji borer koji se mogo kupit. Jel to preveliko????
--- Kraj citata ---
znaci to je za 20 brojeva veca dizna, ja bi rekao da je prevelika
oxio:
Prvo i osnovno odakle ti da trebaš teže rolice :o ?
Probaj uzet set rolica lakših od originala i onda montiraj jedan po jedan i probaj, pa ćeš vidit kako će se preporodit ;)
Vjerovatno ti rolice preteške za taj kit i nategne vario odma i neda mašini da se razvrti ;)
Isto tako naštelaj karb, boja svičice ti mora bit bila kava. Kako je DUBrawa reka previše benzine.
Probaj to sa diznama se igrat, ali isto tako treba otvorit malo otvorit i zraka s nekim sportskim filterom pa se tek onda probaj zafrkavat s diznama.
Kupi original dizne za taj karb. nebi da su dizne neki trošak :toothy12:
Zna li ko koliko taj 80 ccm kit razvija snage i koliko košta, pitam čisto informativno :icon_biggrin:
oxio:
--- Citat: oxio - 29 Lipanj, 2007, 08:36:49 ---Prvo i osnovno odakle ti da trebaš teže rolice :o ?
Probaj uzet set rolica lakših od originala i onda montiraj jedan po jedan i probaj, pa ćeš vidit kako će se preporodit ;)
Vjerovatno ti rolice preteške za taj kit i nategne vario odma i neda mašini da se razvrti ;)
Isto tako naštelaj karb, boja svičice ti mora bit bila kava. Kako je DUBrawa reka previše benzine.
Probaj to sa diznama se igrat, ali isto tako treba otvorit malo otvorit i zraka s nekim sportskim filterom pa se tek onda probaj zafrkavat s diznama.
Kupi original dizne za taj karb. nebi da su dizne neki trošak :toothy12:
E da prvo rješi to sa karb. i onda ćeš lako s rolicama ;)
Zna li ko koliko taj 80 ccm kit razvija snage i koliko košta, pitam čisto informativno :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
DUBrawa:
ja sam ga platio 800 kn i trebo bi razvijat 6 kw. E sad šta se tiče rolica kad sam kupovo kit čovjek mi je u dučanu reko da trebaju 7 gramske pa sam ih i kupio. To mi je reklo i dosta frendova koji tuniraju scootere.Oni svi koji maju kit su stavili teže rolice da bi to išlo kako treba. I nije da se motor ne razvrti on je na 60 več u redlineu nemože više. I znam da čete odma reć novi remen ali remen je ko nov sumnjam da može bit potrošen več u 4000km. što se tiće filtera na njemu je gljiva več dugo vrjeme.... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju