Tehnički kutak > Tuning skutera

4T kit pomoć!!!!!

<< < (4/12) > >>

DUBrawa:
ajde oprostit cu ti  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: .  16x13 je za baotiana. Sad ako ti je isto to je to.  E sad u vezi smjese. Na koju stranu se šarafi taj šaraf za zrak a na koji za više benzina???? ja sam malo to prcko pa je moguce da sam sprcko  :dontknow:  :binkybaby:  :icon_biggrin:

igor.sb:
trebalo bi biti... kao na svim normalnim karbovima...vise zraka - okreces sarafic suprotno od smjera kazaljke na satu iliti  uljevo

DUBrawa:
je tako je ja mislim . E sad kako da to podesim? imam kit znaci sta mi treba ise zraka vise benzina ili izjednčeno  ?  :headbang:  :headbang:  :icon_biggrin:

lik-bj:
pa treba ti i jednog i drugog više,a ako imaš kit onda i veči karb,ili veča diza

igor.sb:

--- Citat: DUBrawa - 28 Lipanj, 2007, 23:27:09 ---je tako je ja mislim . E sad kako da to podesim? imam kit znaci sta mi treba ise zraka vise benzina ili izjednčeno  ?  :headbang:  :headbang:  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ja bi na tvom mjestu napravio ovo, znaci ona seriska dizna koja je bila... nju bi prosirio za 0,1 mm pošto je to najmanje na koliko se moze prosiriti

probaj naci nekg tko busi dizne, al ne ovako kao ti za 300 brojeva vecu
i fino je povecas za 0,1mm ili 10brojeva vecu nego sto je bila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju