sta mi svi odma serete po mom projektu.. ako vam se ne sviđa reć ću moderatoru da mi pobriše temu i ko bog.. a ne da mi tu filozofiraju dal cu stavit 19 il 21.. vidjet cu kako ce bit pa cemo popravit.. a aprilia top sta onda ako si probao to.. probat cu i ja pa cu vidjet.. jer nisam ja neki sin od ministra kulture da imam para kako se sjetim.. ja i brat smo se teze navukli za taj novac.. i zato ne želim da mi tu filozofirate za neke karbove i da mi roost ne paše na to.. znam sta je, ljubomorni ste sta cu uzet roosta..
do sada se nisam ukljucivao u temu, a prvo, nisam ljubomoran jer imam dovoljno jak motor da te operem pa da stavis neznam sto... drugo, imas roost i polovni za mina kupiti ako mislis manje love potrositi jer se natezes za novac vidim, trece kopiraj kanale kao na duetu, stavi njegov klip i imas due+, a aprilia top ti je dao savjet, samo ne znas cijeniti, 19 i 21 mm dell karb isto kostaju i sve im je isto kao i vanjske dimenzije, jedino je razlika u venturiju, jer je 21 iznutra prosiren 2 mm vise u odnosu na 19, znaci moze pasati, nema utjecaj velicina karba na potrosnju nego ustelan karb, kako hacu na 28 karbu trosi od 5 do 7 litara zesci midrace, vpucku je sa karbom mislim oko 21 trosio i oko 3 litre sa stage 6 racing, i ako nemas dovoljno znanja nego bi samo poslagao dijelove i vozi , nemoj ni slagati, jer vidim da si rekao necu kao na sportu ful dok je hladan, da znas malo vise, nebi ga gazio dok je hladan....