svaka kuna bzvz ulozena u to smece..toliko od mene..pozzz
e konju krepani odi u tri papirnate maramice... to sad vrijeđaš samo zato jer si bio ganCi i mislio da sam glup dat 400 kn za dva pišljiva kilera..
a i ja bi to reko....kad slozis i malo provozas otic ce u prodaju.....
ti nisi nis bolji od ovog gore.. samo da znas nisam ja krelac kao ti da sredim motor i da idem prodat.. sad da se tolko namučim i da to dam za neku siću..
neka radi, svako ima svoje veselje, samo sto vise radi, to ce mu biti para bacenih zao...tako je kod mene, tj, zao mi je koliko sam para i zivaca potrosio, al opet, skuter je jedno iskustvo vise i meni mojih 20 000 km napravljenih necu nikad zaboravit...tj di sam bio, s kim sam se druzio i koliko sam ljudi upoznao preko foruma, i s kojima sam danas dobar prijatelj...
al ajde...ja sam svoj skuter sredio pa ga nedam ca, iako sam imao jebenu ponudu koja jos vrijedi...ja svoj skuter nedam ca, makar samo prasinu skupljao....
al da bi htio jace bi =)
jbg zoki, znam i ja kolko si se naj#bo oko toga.. al sta kazes motor je za guštat, al ako niš bolje nek stoji nego da daš nekom kolšaru pa da ga raskrama.. zaplakao bi kad bi ga vidio razbijenog.. a para za ono tvoje nema.. a nadrkan sam stalno.. jbg.. a nadrkaju me krelci kao ovi sta commaju neke gluposti da nece uspijet.. vidjet cemo.. ako ne upali, bacam kit u smece i uzet cu neki mid race i vozit se.. kad zariba nekom krelcu od ovih poslat na adresu pa nek pricaju sta oce..
Upravo to pare su da se troše,samo je problem šta ih ovo ne vraća nego uvijek pita još hehe,ali ko voli nek izvoli meni nije žala potroši am ne te skutere brdo para
istina.. trošimo kolko imamo.. ako nemamo opet se nađe..
novac je da se troši... a tko ne zna uživat u njemu niti mu ne treba..
ako mu je motor za napravit đir do pekare i da ide 20km/h ok.. a mi sta bacamo pare i zelimo da nam motori ribaju cestu isto nismo nomalni jer toga nema.. al jbg, takvi smo.. i ne spammajte s glupostima..
a nije ti zao dok se ne opametis, ja sto se vise priblizavam cifri da mogu polovno auto posteno kupit to mi je vise zao.
inace bit ce ovo dobar projekt, jos na bs forumu vidio fox-a.
ja sam se opametio i znam kolko sam para potrosio vec.. al nije mi previse zao.. je onih para sta sam utukao malo u cigare malo u alkohol i izlaske i ofc snickersa kod Sandre
al jbg, trosit cu dok ne napravim sta sam zamislio.. ako bog da bit ce tako
admini zbilja sorry na ovakvim komantarima.. al onaj sr-dream me nanervirao i preko PM pa sam se morao iskalit ovde.. zao mi i nece se ponovit.. znam da sam zasluzio kaznu.. samo mi recite na kolko cu bit kickan.. hvala i do slušanja.. =)