Općenito > Maxiskuteri
vx novi vs stari
2TDottore:
moguce al nebi bas reko jer vozio sam bar 5-6 vxr-ova bilo novih ili starih i na svima podjednak problem.....nebi bas reko da svi imaju los selen i lezajeve....
gokiSP:
nema tu veze selen jer nije sistem ko recimo kod sp-a da osovina prolazi kroz selen
gun_rider:
pleše on svaki malo...sad sve ovisi od primjerka do primjerka koliko će koji lelujat... :icon_thumright:
sven_vx:
vx novi i stari su isti samo sto se tice izgleda su promjenjeni i kupi onaj koji ti se vise svida i to je to...
black-rox:
--- Citat: duje87 - 22 Studeni, 2009, 19:19:02 ---zna sna odma da pricas pi*darije..da uz malo ulaganja slozit ovjes na vxru.. hahahahhahaa :laughing6:
bacit amortizere i kupit druge,to je malo ulaganja,??sinko ti si probia... malo ulaganja je prominit ulje,stavit malo gusce i mrvicu vise ga i nategnit amortizere i imas malo bolji ovjes uz 100kn ulaganja i malo izgubljenog vrimena, to sta ti pricas nema veze s malo ulaganja.. isto tako mozes rec da i na spu mos poboljsat ovjes uz malo ulaganja..(kupit novi rs24 koji kosta samo 2000kn) al sta je to tebi..ti se popisas na 2000kn ka mi ostali na 200 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Meni je to malo ulaganja šta je 2000kn :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju