Općenito > Maxiskuteri

vx novi vs stari

<< < (10/11) > >>

Nikon:
nista, ako mi ih poklonis

black-rox:

--- Citat: Nikon - 22 Studeni, 2009, 22:54:15 ---nista, ako mi ih poklonis

--- Kraj citata ---
Ne poklanjam,jer kako god bilo sam sam došal do njih,nisu ni od mame,ni od tate :toothy9: :hello:

duje87:

--- Citat: black-rox - 22 Studeni, 2009, 22:19:06 ---Meni je to malo ulaganja šta je 2000kn :hello:

--- Kraj citata ---

jbg,tebi je malo,al meni i vecini nas nije.. tako da to bas i nisu sitnice.. topa ka prvo selen nema veze s uvijanjen nego vibracijama,a ka drugo lezajevi u nosacu ili valjaju ili ne,nema trece.. a uvjeren san da nisi vozia vxra sa sjebanin lezajevima nosaca jer bi zna kako je sexy ovjes onda :laughing6:

tako da je to jednostavno tvornicki i sta je dottore reka..treba se naviknit na taj ovjes i to je  :icon_thumright:

black-rox:

--- Citat: duje87 - 22 Studeni, 2009, 23:12:45 ---jbg,tebi je malo,al meni i vecini nas nije.. tako da to bas i nisu sitnice.. topa ka prvo selen nema veze s uvijanjen nego vibracijama,a ka drugo lezajevi u nosacu ili valjaju ili ne,nema trece.. a uvjeren san da nisi vozia vxra sa sjebanin lezajevima nosaca jer bi zna kako je sexy ovjes onda :laughing6:

tako da je to jednostavno tvornicki i sta je dottore reka..treba se naviknit na taj ovjes i to je  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Vozio i sp180,i vx,vxr sa sjebanim nosačem još bolje na vx-u više nije ni bilo ležaja u nosačima :hello:

duje87:

--- Citat: black-rox - 22 Studeni, 2009, 23:16:52 ---Vozio i sp180,i vx,vxr sa sjebanim nosačem još bolje na vx-u više nije ni bilo ležaja u nosačima :hello:

--- Kraj citata ---

da da i ja isto bez lezaja,show :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju