Općenito > Maxiskuteri
vx novi vs stari
duje87:
--- Citat: black-rox - 22 Studeni, 2009, 15:46:11 ---Nije loš izgledom,ali ti malaguti kurca ne idu,uzmi runnera stari je ljepši,ali je puno mekši od novoga i lošije se vozi sav pliva po neravninama i zavoju,ali i to se da srediti uz malo ulaganja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zna sna odma da pricas pi*darije..da uz malo ulaganja slozit ovjes na vxru.. hahahahhahaa :laughing6:
bacit amortizere i kupit druge,to je malo ulaganja,??sinko ti si probia... malo ulaganja je prominit ulje,stavit malo gusce i mrvicu vise ga i nategnit amortizere i imas malo bolji ovjes uz 100kn ulaganja i malo izgubljenog vrimena, to sta ti pricas nema veze s malo ulaganja.. isto tako mozes rec da i na spu mos poboljsat ovjes uz malo ulaganja..(kupit novi rs24 koji kosta samo 2000kn) al sta je to tebi..ti se popisas na 2000kn ka mi ostali na 200 :icon_thumright:
gun_rider:
--- Citat: black-rox - 22 Studeni, 2009, 15:46:11 ---Nije loš izgledom,ali ti malaguti kurca ne idu,uzmi runnera stari je ljepši,ali je puno mekši od novoga i lošije se vozi sav pliva po neravninama i zavoju,ali i to se da srediti uz malo ulaganja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
1. ima tu i par osoba sa vxom pa nek ti kažu koji rezultat bude na crtu sa vxom :nevin:
2. f32+novi originalni amortizeri u najmanju ruku...jedno 6000kn ako ne i bolje...al ajd...ima neka druga caka samo bi tribalo probat...otokarit jedno 20-30mm distancu za oprugu unutar vilice ili kupit nove opruge, i unutra 15w ulje umisto 10w...samo uz gušće ulje skakat će na rupama...nit će upijat i imat će loš povrat...
@brko...jesi ti prova štelat amortizere :icon_scratch:
gokiSP:
nista od ovog ubacivanja distancera u vilice..probano :icon_biggrin: ili se ne osjeti ili je pretvrdo..mozda bi bilo dobro sa nekom duzom ali meksom oprugom..to nije isprobano :icon_biggrin:
2TDottore:
ja imam na vxru malossi f32 vilice i zadnji amortizeri su otvrdnuti do kraja i nis ne pomaze....motor se i dalje uvija.....mislio sam jos kupit iza nove plinske amortizere al ni to nije rjesenje za svakodnevnu voznju jer i malossi vilice i ti plinski amortizeri nisu namjenjeni za cestu i motor je za svakodnevnu voznju pretvrd i meni sa malossi vilicama izbija volan iz ruke kad dodjem na neravnine a vilice su postelane na srednju tvrdocu....najbolje ti se nekak naviknut na serijski ovjes i toe to.....sve ovo drugo je bacanje novaca jer vxr sam po sebi se uvija po sredini i tu nema spasa bez da stavis neka pojacanja na ramu....
gun_rider:
uvijanje je druga stvar...a uvija se na nosaču mašine zbog starih i labavih selena i ležajeva :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju