Općenito > Maxiskuteri
vx novi vs stari
seba:
zanima me ako netko ima iskustva sa gilerom vx125 ovom novom i starom,koja je pouzdanija,koju bi vi radje kupili...
planiram dat nekih 2000eu za skuter,pa se dvoumim izmedju novog i starog vx-a,ne znam sta bi kupio
razmisljam ako uzmem staru,onda mogu ulozit jos da napravim iz nje 200 ili kupim samo spuh
pa sad ne znam sta da napravim,ako ima tko pametni prijedlog neka kaze i ako zna za nekog dobro vx-a da se prodaje neka kaze
speed:
--- Citat: seba - 20 Studeni, 2009, 13:42:23 ---zanima me ako netko ima iskustva sa gilerom vx125 ovom novom i starom,koja je pouzdanija,koju bi vi radje kupili...
planiram dat nekih 2000eu za skuter,pa se dvoumim izmedju novog i starog vx-a,ne znam sta bi kupio
razmisljam ako uzmem staru,onda mogu ulozit jos da napravim iz nje 200 ili kupim samo spuh
pa sad ne znam sta da napravim,ako ima tko pametni prijedlog neka kaze i ako zna za nekog dobro vx-a da se prodaje neka kaze
--- Kraj citata ---
stari definitivno stari model ko moj,puno mi je ljepsi,a imam ti jos jednu vxr masinu sa svime,
duje87:
--- Citat: speed - 20 Studeni, 2009, 14:05:47 ---stari definitivno stari model ko moj,puno mi je ljepsi,a imam ti jos jednu vxr masinu sa svime,
--- Kraj citata ---
potpuno se slazem s kolegom.. stari model..
imam ti ja jednog vx 200 za prodat :laughing6:
istipa622:
svi kažu stari a nitko zašto...
a kaj se tiće izgleda meni je novi ljepši,pogotovo stražnji kraj :dontknow:
seba:
--- Citat: duje87 - 20 Studeni, 2009, 15:41:34 ---potpuno se slazem s kolegom.. stari model..
imam ti ja jednog vx 200 za prodat :laughing6:
--- Kraj citata ---
imas kakvu sliku ili nesto
znaci to je 125vx preradjen u 200? jer mi je bitno da je u papirima 125
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju