Općenito > Maxiskuteri
vx novi vs stari
n0n4m3:
--- Citat: black-rox - 22 Studeni, 2009, 15:46:11 ---Nije loš izgledom,ali ti malaguti kurca ne idu,uzmi runnera stari je ljepši,ali je puno mekši od novoga i lošije se vozi sav pliva po neravninama i zavoju,ali i to se da srediti uz malo ulaganja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mozes malo objasnit kako ? sta ? i tako .. zanimat ce i ovoga sta kupuje a i mene :icon_biggrin:
black-rox:
--- Citat: n0n4m3 - 22 Studeni, 2009, 18:31:06 ---mozes malo objasnit kako ? sta ? i tako .. zanimat ce i ovoga sta kupuje a i mene :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Malo razmisli šta biš napravio da ti motor pliva ipak tu je puno znalaca pa neka neko drugi odgovori ja neću :laughing7:
n0n4m3:
a prominit ulje u vilicama .. ili nabavit nove .. 1000e i uzet f36 :toothy12:
a zadnje amortizere sam mislia ukrutit .. ali onda ce mi jos vise skakat .. ili se varam ..
black-rox:
--- Citat: n0n4m3 - 22 Studeni, 2009, 18:58:26 ---a prominit ulje u vilicama .. ili nabavit nove .. 1000e i uzet f36 :toothy12:
a zadnje amortizere sam mislia ukrutit .. ali onda ce mi jos vise skakat .. ili se varam ..
--- Kraj citata ---
One orginal amortizere moreš odmah baciti u smeće,ako misliš to napraviti kako treba,a vilice samo ulje neće puno pomoć,ali da ih se napraviti i uštediti tih 1000€
n0n4m3:
mislia sam uzet one bitubo .. ali bez bocica .. sta kazes ? a naprid cu samo ulje .. ko ce dat za nove vilice .. neisplativo ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju