I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
4ipo, max 5, jesi probao dignut je na najgornji zarez?na mom skutu je tako funkcioniralo, red sponge, i zrak 1.5 do 2. znam da je tvoj firefox, moj je bio runner. jesi osjetio razliku u snazi sa 17.5?
slusaj spuh plus multivar i meni e prosjek oko 3.8mislim da nebi smilo trosit iznad 4Lsta bi onda s kiton, kolku bi tek onda potrosnju imao
sa gurtnerom 12 je trosio 4l mora se nešta povećat...hehe
kuzin ja tebe al mi glupo da serijala trosi iznad 4L
a kaj bi ja trebo rec moj trosi oko 8 litara pa se ne zalim...sa full tankom napravim oko 70km
pa meni na luni trosio samo sa tt-om 4,6l na 100km a rezervar 4,7 sad sa roxom mi je negdje potrosnja 5,5-6l na 100km,sa tvojim setupom nebi smio trosit preko 5 litara sigurno
kakvi crni 5 litara ...to je previse.....meni je na 100 km ...potrosio sa kitom,yasuni r ,17.5 malossi karbom+e13 gljiva ...oko 3.9 l na 100km ...ja nisam mogo vjerovat ali ono pazio sam na gas nije bio full nema pustanja i davanja puno...nego otvorena cesta i lagano na 80% gasa pustis da se razvrti i ides....uglavnom 2 na skuteru i 3.9 potrosnja ja sam bio prezadovoljan ..to je bilo drugi put kad sam iso na malo duze putovanje govorim od 300+ km ...prvi put je uzeo 4.2 koliko se sjecam..a po gradu uzme 4.5 ,4.7 tkao .....
sjeti se srke moje mariokad smo išli u ng napravio sam potrošnju od 4 litre,a imaosam i multivar i kit i jebački auspuhpo gradu je bilo 4,5-5 ovisi o divljanjunemam šta lagati,neka slow i alfa malo napišu šta misle,al preko 4 ti ne bi trebao trošiti
eo vidi šta je pupo napisaoznači da taj karb ne valja kur*u malaguti je trošio 4,5-5 l isto,nek ti kiki kaže,a isto imao kao i srka