Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian - cilindar 85cc - koja glava?
wonderkid:
treba ti neka tako reci sportska radilica ;D koja je namjenjena pa podnese puno veca opterecenja :icon_thumright:
Infernus:
Na S.C. nema radilice za baotian rocky, a na SIP-u se ne snalazim bas odvise dobro jer unatoc tome sto je prijevod na eng. nazivi dijelova su jos uvijek na njemackom i nikako ne mogu raspoznati sto je radilica :toothy12: :binkybaby:
...ako nije problem, jel bi netko mogao napisati koja radilica bi uz to isla... mislim tocan naziv i di je ima za kupit (ili od kud se moze narucit)
Thx unaprijed... :)
charnel:
evo jedan sportski auspuh :laughing6:
R@kija:
--- Citat: MaXoVaC - 17 Studeni, 2009, 15:56:28 ---moj ima 2.2 KW takodje nema blokadu na karbu....i masina je ista kao tvoja... :laughing7:
bit ce problema sa seriskom radilicom...na pretezno full gasu.......budi sretan ako izdrzi 5000 km :dontknow:
--- Kraj citata ---
DAJ ISUSE KAKVE TI PRICE PRICAS JBT...kak radilica more prejti nakon 5000...pa to ni na kinezu nema daj molim te tu pricas deckima price da mjenjaju lezajeve radilice na novom motoru????????
jbt jos je 4t kaj si ti lud ko ce pametan ic mjenjat lezajeve...hahahah...neznam sta ce ti kit na tom grobu...vozi ovak dok ide i bok
a radilica noramalno da je osla nakon 2500km kak mos stavit glavu 50cc na cilindar 90cc..ak je to nekom normalno ok ono...ko da stavim na unica 1.0 glavu od neznam punta gta onog groblja...jbt
kakva prerada spuha isuse...pa kupis protocni kod lastovcica za 200-300kn jbt novi..hahahhaha
DAJTE PRODAJTE TE GROBOVE RADE SI KUPITE RAZVALJENE POSTENE MOTORE
Infernus:
--- Citat: rakitje00 - 19 Studeni, 2009, 22:21:04 ---DAJTE PRODAJTE TE GROBOVE RADE SI KUPITE RAZVALJENE POSTENE MOTORE
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9:
Kit kosta oko 1300kn a neki rabljeni skuter preko 4, 5000... ako racunamo da se kotaci okrecu :icon_biggrin:
Jednostavno u buducnosti ne vidim neku mogucnost da si nabavim bolji skuter (a zainteresiran sam samo za skutere) i moram se snac s ovim koji imam. Zato ocu kit i pitam koju radilicu da stavim ukoliko serijska ne drzi. I koji je sad problem onome tko zna napisat i da mi na taj nacin pomogne?
--- Citat: rakitje00 - 19 Studeni, 2009, 22:21:04 ---neznam sta ce ti kit na tom grobu
--- Kraj citata ---
haha pa odgovor ti lezi u pitanju :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju