Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian - cilindar 85cc - koja glava?
Infernus:
Zaboravio sam napisat da bi na to isla i BGM Pro Touring bregasta.
Inace, to je Baotian Rocky (nije u rodu s boksacem ;D), taj ima 12 cola felge i dimenzijama je ajmo rec normalan skuter, nije onaj mali nestabilni, i promjenom guma bi najvjerojatnije bio skroz normalan (po stabilnosti) u usporedbi s drugim (ne kineskim) skuterima.
A sad to... da bi se nesto razletilo...
Kaj se moze strgat osim radilice i lezajeva? Dal jos neki djelovi pate kod povecanja kubikaze? :dontknow:
MaXoVaC:
--- Citat: Infernus - 17 Studeni, 2009, 15:31:39 ---Zaboravio sam napisat da bi na to isla i BGM Pro Touring bregasta.
Inace, to je Baotian Rocky (nije u rodu s boksacem ;D), taj ima 12 cola felge i dimenzijama je ajmo rec normalan skuter, nije onaj mali nestabilni, i promjenom guma bi najvjerojatnije bio skroz normalan (po stabilnosti) u usporedbi s drugim (ne kineskim) skuterima.
A sad to... da bi se nesto razletilo...
Kaj se moze strgat osim radilice i lezajeva? Dal jos neki djelovi pate kod povecanja kubikaze? :dontknow:
--- Kraj citata ---
a taj je isti kao moj....mislim slican...jel i taj ima 2.2KW??
a osim radilice i lezajeva....nece ti nista drugo crkavat..... :)
Infernus:
Ne, ima 2.6 jer nema onu blokadu u karbu (onaj srafic koji neda puni gas) i tako se prodaje, bez nje, ali masina je ista. Drugaciji su blokovi nego na malom baotianu (dosta su duzi) ali frga, T.G. i to je isto. Za radilicu i lezajeve ne znam... al valjda su i oni isti.
E sad... Ako stavim te SKF lezajeve na taj setup... Dal ce bit problema sa serijskom radilicom? Naravno, nakon kvalitetne razrade i dosta promjenjenog ulja, podrazumijeva se da slijedi puni gas, ali ne neka preseravanja sa propinjanjem na zadnji, vozit par ljudi od jednom i takve gluposti nego normalna voznja sa 1 ili 2 covjeka... na pretezno punom gasu :icon_biggrin:
MaXoVaC:
moj ima 2.2 KW takodje nema blokadu na karbu....i masina je ista kao tvoja... :laughing7:
bit ce problema sa seriskom radilicom...na pretezno full gasu.......budi sretan ako izdrzi 5000 km :dontknow:
Infernus:
Prvo velis da drzi onda da ne drzi (radilica) :toothy9: :toothy9:
Ako serijska sa SKF lezajevima stvarno ne drzi taj setup, koja bi drzala?
BTW, nista od ovih dijelova (osim kvacila i zvona) jos nemam... sva radnja se odvija u buducnisti :toothy9:
Da nebi netko krivo shvatio... :toothy12:
I ako moze jos koje misljenje... Maxovac, nije da ti ne vjerujem al predpostavljam da i ti kad nesto pitas volis cut sto vise misljenja... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju